Найближчі концерти Дискотека 80-х і 90-х — квитки на дискотеку 80-х і 90-х в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дискотека 80-х та 90-х,
натисніть на кнопку:

Подробиці Дискотека 80-х та 90-х

Згорнути >

Тепла лампова музика нашого дитинства і юності знову в моді! Від слова «ностальгія» більше не тягне пилом і затхлістю горища: настав час витягти з комори улюблений вініл і згадати, як нам танцювалося в стилі диско. Джинси-мальвінки, сукні з воланами, піджаки з підшитими плечима-гігантами: спорожняйте скрині, вбирайтеся ефектно і вирушайте на «Дискотеку 80-х і 90-х» танцювати і відриватися. Тільки не забудьте спочатку купити квиток на концерт!

 

Було-було-було та минуло...

... але потім знову повернулося! Звичайно, ми зараз говоримо про музичну моду. Як і стиль одягу, вона визначається трендом: що носили зараз, під які мелодії зараз танцюють в клубах? А тепер порівняйте з мейнстримом 80-х і 90-х! Нам, сучасним людям, здаються мало не карикатурними ці пишні начоси, чубчики що стирчать дибки, ультра-яскравий макіяж... Але музика тих років зараз котирується практично як класика.

Звичайно, на концерт, який  плавно переходить в дискотеку, можна з'явитися «як є», але атмосфера свята тоді буде неповною. Так що наряжайтесь і не псуйте враження іншим фанатам мелодій кінця минулого століття ;)

Ми пам'ятаємо ці імена

Звичайно, на «Дискотеці 80-х і 90-х» законодавцями моди будуть західні виконавці — в ті часи так і було. Хоча серед вітчизняних зірок естради у нас величезна безліч талантів, якими ми пишаємося, стиль диско завжди тримався на таких стовпах, як Modern Talking (Модерн Токінг) і Boney M (Боні Ем). Ніжний, з придихом голос Томаса Андерса або сексуальний вокал C. C. Catch (Сі. Сі. Кэтч), від якого по шкірі біжать мурашки — королі і королеви диско булі вихідцями із Західної Європи.

«Дискотека 80-х і 90-х», яка розпочнеться о 22:00 17 листопада 2017 року, щоб підірвати вашу ніч, була б неможлива без цих виконавців. Епіцентром нічного музичного вибуху стане Freedom Event Hall (Фрідом Івен Хол). Цей зал вже не перший раз приймає божевільний танцювальний марафон закоханих в стиль ретро! До речі, головна дискотека столиці — найромантичніше місце в Києві, сюди можна запросити на побачення свою пасію або знайти половинку для самотнього сердечка ;)

Замовити і купити квитки на "Дискотека 80-х та 90-х" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 листопада 2017 22:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону