Найближчі концерти Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про «Rammstein» із симфонічним оркестром (cover show),
натисніть на кнопку:

Подробиці «Rammstein» із симфонічним оркестром (cover show)

Згорнути >

Минуло цілих сім років відтоді як потужні акорди гітаристів гурту Rammstein стрясали стіни величезного київського концертного залу, фанати ще пам'ятають, як їхні серця колотились в єдиному ритмі з ударною установкою Крістофа Шнайдера. Але хотілося б оновити відчуття! Одна тільки проблема: у легендарних німецьких рокерів-індустріальщиків Україна не значиться у найближчих планах гастролей. І хоча «рамми» унікальні і неповторні, почути і побачити щось схоже ви зможете на концерті «Rammstein з симфонічним оркестром (cover show)». Радимо вам заздалегідь купити квиток на концерт, він буде феєричним!

 

Суцільні колючки

Головна фішка епатажний німців — шоу, від якого кайфують неформали і піромани, а сноби непритомніють штабелями. Здавалося б, їх складно перевершити, але чому б не спробувати повторити деякі трюки? І ось тепер ті, хто вже купив квитки на концерт, оцінять, як з цим завданням впораються... українці, наші з вами співвітчизники! Місто Харків може пишатися вже хоча б тим, що стало батьківщиною найбільш відомого неофіційного триб'юту команди Rammstein, і називається він «Річі Колючий». 20 березня 2004 року — дата народження гурту, ці хлопці хотіли бути оригінальними і несхожими на інших, тому одразу вирішили спробувати сили в різних жанрах, щоб, змішавши їх у власних пропорціях, отримати щось незвичайне. Так що пісні власного твору в їхньому репертуарі є, але найбільший успіх приносять переспіви відомих німців. Саме такі композиції вам і будуть представлені на концерті «Rammstein з симфонічним оркестром (cover show)» 2 грудня 2017 року о 19:00 в Центрі культури та мистецтв НАУ. До речі, любителям важкої музики цей майдинчик має бути добре знайомим, тут виступає чимало наших і зарубіжних, гастролюючих в Україні рокерів.

Симфонічна нота

Отже, шоу порадує потужним саундом, світловими та піротехнічними спецефектами (організатори обіцяють встановити 20 тон крутого обладнання). Але звучання знайомих хітів буде ще незвичніше, завдяки участі справжнього симфонічного оркестру! Духові та струнні партії майстерно вписані в контекст кожної пісні, контраст металу і класики вражає!

Замовити і купити квитки на "«Rammstein» із симфонічним оркестром (cover show)" в місті Київ, (Центр культури і мистецтв НАУ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 2 грудня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону