Найближчі концерти Національний цирк України

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Неверленд Новорічна казка,
натисніть на кнопку:

Подробиці Неверленд Новорічна казка

Згорнути >

Він відмовився дорослішати і назавжди залишився юним, він дружить з феями і вміє літати... ім'я цього хлопця, який живе у чарівній країні Неверленд — Пітер Пен! Ваші дітки вимагають без кінця перечитувати цю книгу, знову і знову переглядають екранізацію і однойменний диснеївський мультик? Значить, шоу «Неверленд Новорічна казка» стане для них найкращим подарунком у зимові свята, а вам залишається лише придбати квитки на виставу для дітей! Солодкий подарунок зазвичай швидко спустошується (якщо батьки активно допомагають), іграшки набридають і припадають пилом забуті, а спогад про фантастичну новорічну пригоду залишаться з дівчатами і хлопцями на довгі роки!

Всі жанри в гості до нас

Строкаті костюми, невигадливий сюжетик і «фірмовий» вихід Діда Мороза зі Снігуронькою — одноманітність рядових «ялинок», які мало чим відрізняються ода від одної, вже втомлює не тільки батьків, воно навіть захоплених малюків перетворило на скептиків на кшталт бабусь на лавочці біля під'їзду. «Давно вже час придумати щось нове!» — вирішили творці «Неверленд Новорічна казка» в Києві, і для втілення цієї ідеї їм довелося створити мікс відразу з декількох розважальних жанрів. Насамперед, вистава буде з цирковими трюками — ну а яка дитина байдужа до цирку? Крім живих артистів у виставі «візьмуть участь»... фонтани! Але не звичайні, а дуже талановиті: вони вміють включати феєричне підсвічування і танцювати під сучасні хіти! Грандіозний набір реквізиту та допоміжного обладнання для шоу з величезним трудом помістився в глядацькому залі Центру Культури і Мистецтв НАУ!

Некласичний сюжет

Звичайно, сюжет казки не піде по традиційному маршруту і не повторить оригінал, все-таки головне завдання шоу — весело провести 2017-й і з радістю зустріти 2018-й. Але пізнавані персонажі і сценки з «Пітера Пена» все ж будуть. Головний герой безсумнівно вміє літати! Поруч із ним з'являться подруги-феї. А вже в казці, де фігурують пірати, обов'язково будуть і пошуки скарбів, і небезпечні пригоди, і трошки цілком контрольованого хуліганства ;)

Замовити і купити квитки на "Неверленд Новорічна казка" в місті Київ, (Центр культури і мистецтв НАУ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 грудня 2017 17:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону