Найближчі концерти Brazzaville (Браззавіль)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про 20 років в путі! Brazzaville (Браззавіль),
натисніть на кнопку:

Подробиці 20 років в путі! Brazzaville (Браззавіль)

Згорнути >

Скільки має тривати ідеальна подорож? Все життя! Так і добре відомі Brazzaville (Браззавіль) вважають, однак їхня подорож триває поки що тільки 20 років! Тим не менш, це гідний термін для ювілейного концерту «20 років в путі!», на який ви і запрошені! Купити квиток в Києві можна прямо зараз! Кожна їхня пісня — це історія про чудеса, прихованих у різних куточках землі, кожен їхній концерт — це вибух емоцій і заряд енергії для обох сторін. Ласкаво просимо на борт!

Brazzaville (Браззавіль) і їхня історія

Спочатку давайте розберемося з назвою: інді-колектив був названий на честь столиці Конго в 1997-му році. Самі хлопці з США. Спочатку артисти виступали як американський септет, однак, коли Девід Браун перебрався до Іспанії, вони виступали як квартет. Пізніше прокотився слух, що гурт припиняє свою роботу, і Девід йде у вільне плавання, на щастя слух виявився пустушкою. Сольна кар'єра не завадила артисту продовжувати працювати в колективі. Виходить, що паралельні лінії іноді перетинаються? :)

У 2009-му році ми почули їхню варіацію «Зеленоокого таксі», та ще й англійською мовою. Що важливо відзначити, презентували вони цю роботу не на великій сцені, а в дитячому будинку Зеленограда! Роком пізніше вони брали участь у «Голосі Кочівників» Бурятії. Це фестиваль, присвячений етнічній музиці. У 2013-му хлопці похвалилися двома роботами: першою став струнний квартет, другою — альбом під назвою «Morro Bay»

Brazzaville (Браззавіль) і Київ

Чого очікувати від виступу невиправних романтиків і завзятих мандрівників? Зрозуміло, енергетику і дух всіх країн, в яких вони встигли побувати! Кожна пісня — це шматочок чогось невловимого, таємничого, загадкового, далекого і водночас такого близького! Концерт, в якому зібрані враження музикантів, краса світу, яку ви ще не встигли побачити, але повинні встигнути відчути! Для цього потрібно просто купити квиток на концерт Brazzaville (Браззавіль) в Києві 4 листопада 2017 року о 21:00. Він відбудеться у концерт-холі Freedom (Фрідом). Не пропустіть!

Замовити і купити квитки на "20 років в путі! Brazzaville (Браззавіль)" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 листопада 2017 21:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону