Найближчі концерти Виктор Павлик

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Віктор Павлик Акустика,
натисніть на кнопку:

Подробиці Віктор Павлик Акустика

Згорнути >

Невгамовний! Одне влучне слово може повністю охарактеризувати і самого видатного українського виконавця, і його творче кредо. Від солодкозвучних пісень, званих у народі «попсою», він швидко переходить до рок-запилів. З ошатного концертного костюма блискавично «пірнає» в байкерську куртку і сідає в сідло крутого мотоцикла. Так про кого ж іде мова? Про артиста, якому судилося стати родзинкою програми «Віктор Павлик Акустика», а ми подбаємо, щоб його шанувальники змогли без проблем купити квиток на концерт онлайн, навіть не встаючи з дивана.

Успіх за успіхом

Дійсно, якщо комусь і лінь вставати з насидженого місця на м'яких меблях, то тільки не Віктору. Скільки досягнень у його творчій кар'єрі — і не злічити, а все завдяки енергійності та працьовитості. Для кого іншого сам факт народження в провінційному місті на Західній Україні був би вже вироком: ну як вибитися в люди при такому млявому «стартовому капіталі»? Однак співак прийняв це як виклик і не затримався надовго в рідній Теребовлі. Його метою був один з «артистичних» столичних вузів, але щоб ефектно з'явитися в київському естрадному середовищі, слід було придбати певний досвід. Так в 1983 році Віктор став художнім керівником місцевого ВІА «Еверест», а потім дійсно перебрався в столицю і дійсно закінчив Київський університет культури і мистецтва.

Сходження на музичний Олімп

Віктор Павлік як раз з тих артистів, яким пощастило прокинутися знаменитими. Це трапилося в 1994 році, коли пісня «Ти подобаєшся мені» була визнана кращим національним ліричним шлягером, відповідної нагороди удостоївся і гурт «Анна Марія», в якому Віктор був вокалістом і гітаристом. Звичайно, після такого успіху багато вітчизняних зірок запропонували співакові участь у спільних проектах — артистові залишалося лише вибирати, і в 2000 році він вибрав Анжеліку Рудницьку, з якої був записаний спільний альбом «Диво». Виконавець часто приймає участь у великих спільних концертах, але 9 грудня 2017 року о 19:00 відбудеться сольний виступ «Віктор Павлик Акустика» в Будинку архітектора. Як зрозуміло з назви, концерт буде душевним!

Замовити і купити квитки на "Віктор Павлик Акустика" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 грудня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону