Найближчі концерти Muse (М'юз)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про MUSE cover show (М’юз кавер шоу),
натисніть на кнопку:

Подробиці MUSE cover show (М’юз кавер шоу)

Згорнути >

Фанати, як відомо, — люди найбільш необ'єктивні. Вони не помічають недоліків у своїх кумирів і готові прощати їм абсолютно все! Але українські шанувальники гурту Muse (Мьюз), незважаючи на всю свою безмежну любов, в один голос називають головний недолік: британська команда дуже рідко відвідує нашу країну! Хотілося б більше і частіше слухати їхні пісні живцем, а не в запису! Хочеться — нате: будуть вам пісні на концерті MUSE cover show (Мьюз кавер шоу)! І нехай у ньому не візьмуть участь Меттью, Кріс і Домінік, їх замінять хлопці з офіційного триб'ют-гурту Music Renascence (Мьюзік Ренесанс). Вам достатньо купити квиток на концерт, щоб переконатися: буде круто!

Тріо проти тріо

Триб'ют-гурти завжди діють в рамках свого незвичайного жанру: раз в колективі Muse троє учасників, то і в Music Renascence повинно бути стільки ж. Єдина відмінність: тут замість Крістофера Уолстенхолма на басухі грає... мила дівчина! Але нехай вас не бентежить ця невідповідність, адже вона лише додає пікантності всьому шоу. Зате соліст Music Renascence тембром голосу максимально схожий на Меттью Белламі — ви залишитеся задоволені. Високий тенор, що переходить у фальцет якраз у тих місцях, де це потрібно — прикраса пісень. Вокальні партії звучать неймовірно душевно: досить заплющити очі, і ви всім серцем повірите, що стоїте в натовпі фанатів на концерті Muse!

Натхненники й натхненні

Якщо ви добре знайомі з творчістю цих британських рокерів, напевно оціните каламбур, який міститься в назві гурту Music Renascence. Ну ж бо, згадуйте назву п'ятого за рахунком альбому, випущеного в 2009 році! Правильно, це «The Resistance» — співзвуччя очевидне!

До речі про альбоми Muse — записаний в 2015 році диск «Drones» (сьомий за рахунком) свіжим вже не назвеш. А музиканти традиційно вирушають в турне саме в підтримку нових альбомів, щоб радувати фанатів записаним матеріалом. Тепер зрозуміло, чому Muse давно не заїжджали з гастролями в Україну. Але не біда, ваші улюблені пісні звучатимуть 7 листопада 2017 року о 20:00 в клубі Atlas (Атлас) на концерті MUSE cover show!

Замовити і купити квитки на "MUSE cover show (М’юз кавер шоу)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 листопада 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону