Найближчі концерти Подпольный Стендап / Underground Stand Up

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Підпільний стендап: XL,
натисніть на кнопку:

Подробиці Підпільний стендап: XL

Згорнути >

Смішно до жаху, холодить кров веселощі, регіт з летальним результатом — таке можливо тільки на гумористичному концерті Підпільний стендап: XL «Halloween edition». В переддень Дня всіх святих, коли американці вирізають страшні пики з гарбузів і запалюють всередині них свічки, наші гумористи запалюють на «підпільної сцені» Bel etage (Бельетаж) 29 жовтня 2017 року о 20:00. Вони відчебучують таке, що сімейні скелети трусяться від сміху у своїх шафах, а покійні Ільф і Петров перевертаються в трунах! Не боїтеся вдихнути психоделічний пилок гумористичного Хеловіну? Тоді поспішайте купити квиток на концерт маніакального сміху!

 

Всі пішли в передсвяткове підпілля

Комік-стендапер користується мінімумом декорацій, він озброєний лише мікрофоном і власним почуттям гумору. Він на сцені один, а в залі повно народу, і всю увагу присутніх зосереджено на жартівнику-одиночці. При такому моторошнуватому розкладі у артиста з хиткими нервишками вже тремтять коліна, але в шоу Підпільний стендап: XL «Halloween edition» виступають міцні горішки. Їхній впевненості в собі та вміння смішити людей можна лише позаздрити. Це клуб для обраних, слабакам тут не місце! Особливо напередодні Дня всіх святих!

Список ангелів Хеловін-апокаліпсису

У голлівудських фільмах жахів балом правлять Фредді Крюгер і танцюючий клоун Пеннівайз, але в клубі моторошного жаху свої закони і свої герої. На концерті Підпільний стендап: XL «Halloween edition» ви побачите таких персонажів:

• Свята Загайкевича — фіналіста проекту «Стендап-Шоу» на телеканалі «Новий Канал»,

• Андрія Щегеля, найбільш лисого і скандального стендапера, який на всі конкурси дивиться як на бруд, але такий світогляд не завадив йому перемогти на «Інді.Коміки 2016»,

• Єгора Шатайло, який здобув перемогу на шоу «Розсміши Коміка» завдяки бронебійному цинізму,

• Лану Чубаху, єдину дівчину у проекті, яка перемогла конкурентів-чоловіків на багатьох «профільних» фестивалях.

Окрім хедлайнерів перед вами виступлять «жах до чого смішні» коміки Сергій Липко, Макс Вишинський і Дядя Женя.

Замовити і купити квитки на "Підпільний стендап: XL" в місті Київ, ( Bel Etage (Бельетаж)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 жовтня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону