Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Ворскла, Чемпіонат України

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Ворскла, Чемпіонат України,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Ворскла, Чемпіонат України

Згорнути >

Матч за участю головного претендента на звання чемпіона Країни! На поле вийдуть Даріо Срна, Іван Петряк, Віктор Коваленко, Густаво Лещук, Володимир Чеснаков, Юрій Коломоєць та Артур Загорулько. Станьте очевидцем однієї з найбільш хвилюючих ігор сезону!

Як поважаючий себе фанат українського футболу, ви зобов'язані подивитися цей матч! Причина зрозуміла кожному шанувальнику ігрового спорту: два легендарних українських клуби, «Ворскла» і «Шахтар», зійдуться на одному полі. Вічні суперники в спорті за призові місця на п'єдесталі, так що матчі з їхньою участю — найбільш цікаві та значущі в українській Прем'єр Лізі.

Головна спортивна інтрига!

Два титани українського футболу зустрінуться, щоб пред'явити права на звання кращого з кращих. На полі — справжні професіонали, які діють зірки м'яча — Даріо Срна, Іван Петряк, Віктор Коваленко, Густаво Лещук, Володимир Чеснаков, Юрій Коломоєць та Артур Загорулько. Ці найсильніші гравці України входили до збірної країни з футболу, вони ж прийматимуть участь в найближчій спортивній битві на харківському стадіоні «Металіст». Але яка з двох команд сильніша?

Коли обидві команди прагнуть довести свою перевагу, вони зустрічаються на матчі, у якому важливий кожен момент. Про таких сражуниях кажуть: це гра, яку не можна пропустити!

Претендентів двоє, а на чию перемогу поставите ви? Донецький «Шахтар» як завжди попереду, однак чи зможуть гравці полтавської «Ворскли» відігратися за минулі невдачі? «Шахтарю» відома тактика «Ворскли», але спортсмени у зелено-білій формі ще не розкрили всі свої козирі. Командна техніка захисту і грамотна середня лінія «Шахтаря» можуть протистояти позиційних атак команди з Полтави?

Ви теж повинні побачити цю гру, яка допоможе визначити переможця чемпіонату.

З трибуни краще, ніж по телевізору

Для справжнього футбольного фаната, загартованого будь-якою негодою, немає більшого щастя, ніж дивитися гру улюбленої команди з трибуни стадіону. Холод або спека, дощ або сніг — вболівальник не покине свій пост. Якщо гравці на полі можуть витримати примхи природи, то їхня вірна група підтримки не боїться атмосферних опадів.

Якщо ви вже готові купити квиток на футбол, проміняти затишний диван, запас чіпсів і пива на фантастичні емоції, що вирують на стадіоні, то точно зустрінете однодумців на матчі Шахтар — Ворскла 14 жовтня 2017 року о 17:00 на харківському стадіоні «Металіст». Готуйте до бою дудки і атрибутику улюбленої команди!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Ворскла, Чемпіонат України" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 жовтня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону