Найближчі концерти Мачете

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Інтелектуальна революція (Мачете)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Інтелектуальна революція (Мачете),
натисніть на кнопку:

Подробиці Інтелектуальна революція (Мачете)

Згорнути >

Що таке «інтелектуальна революція»? Нові світогляди або воскресіння старих? Дискутабельно! Але дискутувати ми не збираємося — ми збираємося запросити вас на концерт гурту «Мачете», який під гаслом «інтелектуальної революції» повертається на сцену! Що це означає? А те, що тепер в їхніх роботах ви отримаєте ще більше емоційного напруження, будете вражені глибиною сенсів і здивуєтеся їхньою вірою в світле та прекрасне! Готові? Тоді залишилося тільки купити квиток на концерт

 

Зброя проти байдужості

Музика — це те, що зрозуміло людині у будь-якому віці, будь-якої національності, в будь-який час. Одних вона лікує, коли вони готові, іншим сипле сіль на рани, коли вони цього хочуть. Музика універсальна, так чому б не використовувати її в благих цілях? Наприклад, щоб нести добро в маси, чим і займаються музиканти гурту «Мачете» за допомогою свого нового альбому. Як вони самі кажуть, це роботи для тих, хто любить думати, хто шукає себе і свій шлях, хто прагне до постійного вдосконалення себе і світу навколо. Ярослав Малий, лідер колективу, зізнається, що ідея створення такого альбому народилася, коли він занурився в себе, заглянув всередину, і після довгих роздумів про те, що є Любов, що є Істина, почав творити?

Трошки більше, ніж просто музика

Навряд чи можна ставити в один ряд з музичними творами те, що насправді є чистим одкровенням. Так, заримовано, так, покладено на ноти, але... Це вже, як заявляє Ярослав, енергія душі. І нею він з вами хоче поділитися 21 жовтня 2017 року в концерт-холі Freedom (Фрідом) о 19:00. Купити квиток на концерт «Мачете»  Інтелектуальна революція в Києві можна прямо зараз — квитки поки ще є!

І трохи про майданчик, де ви зануритеся в атмосферу щирості: тут є все для того, щоб ви сповна могли насолодитися одкровеннями артиста! Затишок і спокій, тепла обстановка і ввічливий персонал, який прикладає максимум зусиль, щоб ваш вечір був незабутній. Не дарма ж у нього і назва така — тут ви можете бути вільні в тій мірі, в якій готові собі дозволити!

Замовити і купити квитки на "Інтелектуальна революція (Мачете)" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 жовтня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону