Найближчі концерти Ліга сміху

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Ліга Сміху-2017. Фінішна пряма III-го сезону. Півфінал

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ліга Сміху-2017. Фінішна пряма III-го сезону. Півфінал,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ліга Сміху-2017. Фінішна пряма III-го сезону. Півфінал

Згорнути >

«Ліга Сміху» особливих рекомендацій не потребує, адже цей проект «Студії-95» полюбився українцям давно. Його мета — не тільки розважити глядача, але і об'єднати за допомогою гумору всі міста України! Чи є результат, яким можна пишатися? Посудіть самі, придивіться до кількості команд учасників з різних регіонів нашої країни! Всі без винятку «легіонери» немов підтверджують слова відомої дитячої пісеньки: «Від посмішки похмурий день світліше». Хочете разом з ними у світ веселощів і нових вражень? Вас перенесе туди шоу «Ліга Сміху-2017. Фінішна пряма III-го сезону. Півфінал», залишилося лише придбати квиток на концерт гарного гумору!

 

Головне — і перемога, і участь!

На «Лізі сміху» змішалося усе: початківці гумористи з досвідченими коміками, дебютні виступи з першими виступами в цьому сезоні! До речі, якщо вам подобається жартувати і розважати публіку гумором власного виробництва, чому б не спробувати коли-небудь стати невід'ємною частиною однієї з команд веселих? Закони «Ліги Сміху» прості і лояльні для талановитих учасників. По-перше, потрібне бажання бути веселим і веселити глядача несподіваним підходом до звичних речей; по-друге, важливий рівень підготовки: виходити на сцену треба з повною впевненістю в собі, а по-третє — необхідний кураж, адже «кислою міною» нікого розвеселити не вийде (хіба що цього вимагає роль трагіка). І що натомість? Перша і головна нагорода для будь-якого коміка — сміх, тому не стримуйтеся, радійте від душі!

А хто в журі?

Володимир Зеленський, ідейний натхненник та ведучий Ліги — вже в якому тільки амплуа ви його не бачили, а от місця суддів займають знамениті артисти і актори: серед журі вже помічали Юрія Горбунова, Олену Кравець, Антона Лірника, Ігоря Ласточкіна, Потапа, і Сергія Сивохо. За традицією кожному члену журі виділять дві команди, так що гра важлива не тільки для глядачів і учасників — «судді» теж зацікавлені в успішному виступі підопічних.

12 жовтня 2017 року о 19:00 в Жовтневому Палаці відбудеться не просто чергове шоу, а півфінал фінішної прямої III-го сезону! Таке не можна пропустити, тому радимо прямо зараз купити квиток на «Ліга Сміху» в Києві, щоб запастися позитивом на пару місяців вперед!

Замовити і купити квитки на "Ліга Сміху-2017. Фінішна пряма III-го сезону. Півфінал" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 жовтня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону