Найближчі концерти Анастасія Приходько

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Нова програма «КРИЛА» (Анастасія Приходько),
натисніть на кнопку:

Подробиці Нова програма «КРИЛА» (Анастасія Приходько)

Згорнути >

На українській сцені достатня кількість артистів, які вміють поєднувати все: творчість, благодійність, встигають при цьому виглядати, як боги і зустрічатися з шанувальниками. У їхньому числі — Анастасія Приходько. Співачка, заслужений волонтер і громадський діяч з величезною армією шанувальників. За останні роки вона з просто талановитої виконавиці перетворилася на музу захисників України, сучасну Жанну д'Арк, натхненницю підростаючого покоління, ангела. 7 жовтня цей ангел розправить свої «КРИЛА», приходьте!

Від фабрики до Революції

 

Якщо пам'ятаєте, Настина зірка засяяла на «Фабриці зірок» в Росії, це була сьома «Фабрика», і одразу після цього вона підписала контракт з Костянтином Меладзе. Пісня «Безответно», заспівана дуетом з Валерієм Меладзе, стала хітом в найкоротші терміни! Настя гастролювала в США, Іспанії, Ізраїлі, Білорусі, Естонії, Чечні, Німеччині та інших країнах. А ви бачили телевізійні мюзикли, в яких вона грала? Це чудові роботи. Далі Анастасія Приходько дісталася обкладинок журналів, де з нею глянець сяяв ще яскравіше; а всі теле-програми і шоу, в яких вона брала участь, були вкрай популярні. Успіх на всіх фронтах — це дуже в стилі Насті!

 

Гра за своїми правилами

 

У 2009 році Анастасія Приходько представляла Росію на Євробаченні, і тоді-то вона висунула умову: буду співати не тільки російською, але й українською. Ви ж пам'ятаєте цю пісеньку «Мамо»?  Вона завжди була першою! У 2013 Настя підтримувала активістів, що боролися за свободу України, а коли обстановка загострилася до межі, поїхала в зону АТО з турами «Підтримаємо своїх», «Герої не вмирають». До речі, останній тур пройшов «на ура» також і в США, Іспанії та Італії! Гроші, виручені з концертів, Настя передала бійцям у зону конфлікту та сім'ям, які втратили все через обставини на сході нашої країни.

Нова програма «КРИЛА» —  це пісні у поп-рок стилі, це новий виток у творчості молодої талановитої та активної виконавиці. Концерт Настя Приходько «КРИЛА» купити квиток Київ можна прямо зараз! А він відбудеться 7 жовтня 2017 року в клубі Atlas (Атлас) о 19:00.

Замовити і купити квитки на "Нова програма «КРИЛА» (Анастасія Приходько)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 жовтня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону