Найближчі концерти Подпольный Стендап / Underground Stand Up

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Підпільний стендап: XL,
натисніть на кнопку:

Подробиці Підпільний стендап: XL

Згорнути >

А зараз ми настійно просимо вас прикрити руками екран, щоб колеги і друзі його не побачили! Читайте уважно, після прочитання цей меседж доведеться знищити в цілях безпеки: ви запрошені на суперсекретну вечірку тільки для любителів гарних жартів від гумористів з найгострішим язиком! Тримайте цю інформацію в секреті, передавати її можна тільки перевіреним людям: купити квитки на концерт «Підпільний стендап: XL» дозволяється виключно для себе, родичів, друзів, колег по роботі і колишніх чоловіків-дружин-однокласників!

Ну що, ми непогано вас розіграли? Та це тільки початок: на шоу за участю найкращих українських жартівників-стендаперов буде ще смішніше, повірте!

Всі пішли в підпілля

Мінімум декорацій, лише мікрофон на сцені, а вся увага глядачів прикута до коміка-одиночки. Він один для всіх і всі за одного! При такому розкладі у звичайного артиста починають тремтіти коліна, але в шоу «Підпільний стендап: XL» беруть участь міцні горішки. Ми можемо тільки позаздрити їхній самовпевненості і вмінню смішити людей. Але це клуб для обраних, так що зустрічаємося в атмосфері повної підпільної конспірації!

Список секретних агентів

У шпигунських фільмах агентурний список бажають отримати всі, в хід йдуть шантаж і підкуп. Ну а ми розкриємо для вас таємницю добровільно й абсолютно безкоштовно, навіть місцезнаходження явочної «квартири» підкажемо! На гумористичному концерті «Підпільний стендап: XL» 24 вересня 2017 о 20:00 в концертному залі Bel etage (Бельетаж) ви зустрінетеся з такими персонажами:

• Святом Загайкевичем — фіналістом проекту «Стендап-Шоу» на телеканалі «Новий Канал»,

• Андрієм Щегелем, якого прославив образ найбільш лисого і скандального стендапера, адже на всі конкурси він дивиться як на бруд, тим не менш, такий світогляд не завадив йому перемогти на фестивалі «Інді.Коміки 2016»,

• Єгором Романенко, який здобув перемогу на шоу «Розсміши Коміка» виключно завдяки своєму бронебійному цинізму,

• Настею Дерскою, єдиною дівчиною в проекті, яка перемогла конкурентів-чоловіків на фестивалях Internatoinal StandUp Comedy Week in KIEV і «Розсміши Коміка»,

• Василем Байдаком, півфіналістом другого сезону «Ліги Сміху», який виступав за «Інародний театр абсурду Воробушек».

Замовити і купити квитки на "Підпільний стендап: XL" в місті Київ, ( Bel Etage (Бельетаж)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 вересня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону