Найближчі концерти ДахаБраха

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ГогольFEST (ГогольФЕСТ),
натисніть на кнопку:

Подробиці ГогольFEST (ГогольФЕСТ)

Згорнути >

Хтось чекає вересень, щоб відправити дитину до школи, хтось щоб поїхати у відпустку, ну а хтось чекає ГогольFEST (ГогольФЕСТ), який цього року пройде з 7 по 17 вересня! Цей фестиваль об'єднує всі мислимі і навіть немислимі види мистецтва: тут і музика, і театральні виступи, і хореографія, і література, і кіно, навіть заходи для наймолодших! «Гогольфест» у Києві з'явився рівно 10 років тому, в 2007 році і «батьком» його вважається... Ні, не Микола Васильович, а Владислав Троїцький, керівник і режисер Центру сучасного мистецтва «Дах». Пофестивалимо?

Що?

Фестиваль «Гогольфест» триває 11 днів, і кожен з них буде максимально наповнений всякими цікавинками-смаковинками. Наприклад, коли б за такий короткий проміжок часу ви побували аж на трьох сотнях подій? Коли б познайомилися з майже тисячею учасників менш ніж за два тижні? Ось-ось! Ну а тепер внесемо трохи конкретики: що саме чекає вас на ГОГОЛЬFEST 2017 КОВЧЕГ? По-перше, ви зможете відчути себе Ноєм і зробити свій внесок у побудову чотириповерхового ковчегу! По-друге, Влад Троїцький підготував нове творіння і ви зможете його побачити одним з перших! По-третє, побудований ковчег можна буде «спустити на воду» завдяки музичному шоу «DakhaBrakha» (ДахаБраха), помилуватися фрік-шоу Dakh Daughters, відстежити історію ARKsquat ГОГОЛЬFEST і взяти участь у багатьох інших цікавих заходах!

Де?

Раніше «Гогольфест» фестиваль Київ купити квиток проводився на території «Мистецького Арсеналу», а з 2010 періодично змінює місце дислокації. У 2017 році ви встигнете побувати аж у трьох різних точках: на ВДНГ, Довженко-Центрі і в Театрі на Подолі. Кожне з цих місць атмосферне і розраховане на те, щоб захід пройшов феєрично! Фестиваль сучасного мистецтва не може бути нецікавим — сюди «стягуються» всі, хто так чи інакше цікавиться змінами, що відбуваються у світі; хто прагне залишатися в курсі подій і відслідковувати нові тенденції у творчому просторі. До речі, якщо ви все ще в пошуках натхнення, цілком ймовірно, що саме тут воно і чекає на вас! А тому беріть участь у ГОГОЛЬФЕСТ — фестивалі краси і любові!

 

Замовити і купити квитки на "ГогольFEST (ГогольФЕСТ)" в місті Київ, (ВДНГ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 вересня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону