Найближчі концерти Mad heads (Мед Хедс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Mad heads UA (Мед Хедс UA),
натисніть на кнопку:

Подробиці Mad heads UA (Мед Хедс UA)

Згорнути >

Хто не слухає рокабіллі, той не вміє веселитися, а хто ніколи не чув гурт «Mad heads», той не знає, що таке рокабіллі на український манер! Цей колектив запалює на вітчизняній естраді з 1991 року, хлопці несуть в маси романтичну епоху американської танцювальної музики 1950-х років, а значить, справа Карла Перкінса, Елвіса Преслі і Бадді Холлі живе і процвітає. Навіть якщо ми не гуру лінді-хопу і бугі-вугі, ваші ноги не встоять на місці, вам захочеться танцювати! Не вірите? Достатньо купити квиток на концерт, щоб переконатися в нашому прогнозі!

Західна екзотика

Вадим Красноокий — ім'я засновника гурту. Натхненний американськими виконавцями і російськими гуртами «Браво» і «Містер Твістер», він пробує розгойдати київських меломанів небувалим проектом: створити перший український колектив, що виконує пісні у стилі рокабілі. Причому в репертуарі будуть не які-небудь жалюгідні переспіви відомих артистів, а композиції власного творіння. У 1991 році Вадим навчався в Київському Політеху, бо і перших «адептів» шукав у студентському середовищі.

Підкорення Європи

Треба сказати, що армія фанатів «Mad heads» в Києві швидко розросталася, і слава про колектив вийшла за межі рідного вишу. Через 5 років з моменту заснування гурт вже записує альбом у Німеччині, цей збірник під назвою «Psycholulа» був дебютним, хоча пісні з нього пройшли перевірку на якість, музиканти виконували їх на концертах раніше. Відчувши смак слави навіть за кордоном, «Mad heads» починає гастролювати по Європі. Спочатку це були не сольні концерти, а участь у конкурсах і фестивалях: фінському «rock'n'roll Jamboree» та іспанському «Calella Psychobilly Meeting».

Переломний момент

Награвшись у веселий рокабіллі, музиканти вирішили поекспериментувати з іншими напрямками. У 2004 році вони змінили амплуа, переключившись на виконання мелодій в стилі ска-панк, це подія ознаменувалася ребрендингом: відтепер гурт називався «Mad Heads XL». Але старі пісні не були вигнані з репертуару, тому на концерті «Mad heads» 25 серпня 2017 о 22:0, який пройде в Docker Pub (Докер Паб), хлопці виконають найкращі хіти за весь час існування колективу.

Замовити і купити квитки на "Mad heads UA (Мед Хедс UA)" в місті Київ, (Докер Паб) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 серпня 2017 22:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону