Найближчі концерти Подпольный Стендап / Underground Stand Up

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб),
натисніть на кнопку:

Подробиці Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб)

Згорнути >

Перше правило Stand Up Клубу — всім розповісти про Stand Up Клуб, щоб веселитися разом. Друге правило — купити квиток на концерт, щоб не пропустити найцікавіше! Сьогодні такий формат виступів стає все більш і більш популярним і зрозуміло чому: по-перше, все це близько до народу», теми не абстрактні, а актуальні і зрозумілі, прості і гострі. По-друге, такі заходи — відмінний тренінг для тих, у кого є деякі проблемки з позитивним мисленням. Тут — прийшов, послухав, посміявся і наступного разу замість голосінь ви таки точно розсмієтеся! Купити квиток можна прямо зараз — це єдине, до чого треба підійти серйозно.

 

Хто буде?

 

Ну, по-перше, Максим Коновал. Він числиться в переможцях «Стендап-Шоу», в героях той самої передачі, де люди смішать коміків — він зумів не раз змусити їх реготати і тим самим забрав головний приз. До речі, він так жартує про Білорусію, перетворюючи стереотипи про цю країну в пил, а пропустити це просто грішно! Для вас на сцену вийде ще й Антон Тимошенко, який двічі забрав «банк» шоу «Розсміши коміка». А найцікавіше — мотивація, навіщо він взагалі взявся за веселий жанр. Антон в жартах шукає відповіді на людську дурість. А ви б могли витончено пояснити свої помилки? Вести шоу буде Андрій Колмачевский, ну а інші гості стануть для вас приємним сюрпризом. Одне відомо точно — важко передбачити, чий виступ буде яскравішим, адже кожен з них смішний на стільки ж, на скільки і талановитий! Stand Up Клуб складається з людей, які знають толк в гуморі і навчать вас розбиратися в тому, що таке «смішно», а що «дуже смішно». Tertium non datur!

 

Що буде?

 

Нестримні веселощі, звичайно ж. І якщо ви думаєте, що є якісь речі в світі, над якими не можна сміятися, то до них, зрештою, можна просто змінювати ставлення, а вони у відповідь змінять колір і не стануть такими похмурими. Купити квиток Stand Up Клуб Київ і провести вечір у веселій компанії — що може бути краще? Зустріч відбудеться 20 серпня 2017 року в 20:00 в концерт-холі Freedom— подаруйте собі дрібку веселощів!

Замовити і купити квитки на "Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб)" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 серпня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону