Найближчі концерти Queen (Куін)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Queen Rock Montreal (Куін рок Монреаль),
натисніть на кнопку:

Подробиці Queen Rock Montreal (Куін рок Монреаль)

Згорнути >

Ви хотіли колись потрапити на справжній концерт «Queen» (Куін)? У вас з'явився шанс, і більше того — не треба навіть далеко ходити. Єдине, концерт буде в запису, але ефект присутності гарантований! «Queen Rock Montreal» (Куін рок Монреаль) — це кіно-концерт, що вже заробив ім'я і популярність, а якщо дивитися на великому-превеликому екрані, то буде дуже і дуже цікаво. 20 вересня поточного року у «Київській Русі» покажуть фільм, який припаде до душі прихильникам «Квінів», а купити квиток на концерт можна прямо зараз!

З Королівської Історії

«Queen» (Куін) опинилися на хвилі популярності у 70-ті роки минулого століття, і відтоді музиканти записали ні багато, ні мало — 15 студійних альбомів, 5 концертних і безліч різноманітних збірок. Чи варто говорити про те, що за роки творчості «Queen» (Куін) неодноразово опинялися на верхівках британських чартів, а кожен з групи — автор як мінімум одного «королівського» хіта! Їхнє відео «Bohemian Rhapsody» по праву вважається ключовим в історії кліпів, оскільки спецефекти і монтаж, які ви бачили, в той час були дивиною. Коли не стало Фредді, «Квіни» залишили роботу в студії. Брайан Мей і його колега на ім’я Роджер їздили на гастролі з трохи зміненою назвою «Queen + Paul Rodgers», радували публіку як старими-добрими, так і свіжими композиціями.

З перспектив

У вересні ви побачите запис з «Монреаль Форум», оцифрований з відмінним звуком, щоб кожен відвідувач почував себе перенесеним в один із самих знакових концертів! Пісні, які звучатимуть: «Intro» і безсмертна «We Will Rock You», відома «Let Me Entertain You» і провокаційна «Play The Game», «Somebody To Love» і «Killer Queen» чисто чоловіча «І'm In Love With My Car» та романтична «Save Me», тут же «Love Of My Life» і «Jailhouse Rock», легендарна «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You (Normal Version)», «We Are The Champions» та багато інших, які ви впізнаєте з першої ж ноти!

«Queen Rock Montreal» купити квиток Київ і приходьте 20 вересня 2017 о 19:00 в кінотеатр «Київська Русь» насолодитися концертом групи-легенди!

Замовити і купити квитки на "Queen Rock Montreal (Куін рок Монреаль)" в місті Київ, (Кіноконцертний зал "Київська Русь") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 вересня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону