Найближчі концерти Тетяна Піскарьова

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Тетяна Піскарьова,
натисніть на кнопку:

Подробиці Тетяна Піскарьова

Згорнути >

Дивовижна виконавиця, якій можна було б присудити разом з титулом заслуженої артиски України ще й звання найбільш відважної жінки на українській естраді. Вона вище стереотипів і забобонів! Які подвиги встигла здійснити за своє життя молода і прекрасна Тетяна Піскарьова? Ми розповімо вам із задоволенням, тому що сама співачка надто скромна. Зате вона із задоволенням блисне талантом на найближчому виступі «Люблю! На біс!» 10 вересня 2017 19:00 — хто встигне раніше придбати квиток на концерт, тому дістануться кращі місця в залі Київської консерваторії ім. Чайковського!

Сміливість міста бере

Витончена блондинка, що не відає страху — це Тетяна Піскарьова. У віці 29 років вона вже стала володаркою звання учасника бойових дій! Це сталося в Косово, куди співачка вирушила з благодійною місією у складі групи миротворців. Ось так, навіть не доторкаючись до зброї, можна підкорювати і завойовувати серця людей своєю чарівністю і особистим прикладом.

Ще один подвиг в мирному житті Тетяна зробила... готуючись стати мамою. У 2013 році вона зняла незвичайний відеокліп «Если бы не ты», де виступила в ролі таксистки. Зйомки були важкими, стояла неймовірно спекотна погода, але вагітна Тетяна не відмовилася від наміру. До речі, це не зашкодило ані її самопочуттю, ані здоров'ю маляти. Артистка закликає жінок бути сміливішими і активнішими, забути про самітницьке життя в очікуванні дитини!

Жіноче щастя

Як стверджує співачка, щастя неможливо купити за гроші, його можна тільки народити. А головне — його можна і потрібно примножувати. Крім улюбленої доньки, Тетяна бере участь у житті дітей-сиріт, не шкодуючи часу і грошей на благодійність. Саме їй належить ідея створення Дитячого театру естради «Аліса». Талантам треба допомагати!

Сама співачка опинилася на великій естраді саме завдяки конкурсам, серед яких «Слов'янський базар», «Червона рута», «Пісенний вернісаж». На них вона незмінно займала призові місця, а зовсім скоро відбудеться концерт Тетяни Піскарьової в Києві. Цікаво, чим ще задумала здивувати фанатів відважна виконавиця?

Замовити і купити квитки на "Тетяна Піскарьова" в місті Київ, (Київська консерваторія ім. П.І. Чайковського) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 10 вересня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону