Найближчі концерти Annisokay (Еннізокей)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Annisokay (Еннізокей) ,
натисніть на кнопку:

Подробиці Annisokay (Еннізокей)

Згорнути >

Annisokay! What about you? З вами теж буде все окей, якщо встигнете купити квиток на концерт «Annisokay» (Еннізокей) в Києві! У них, до речі, вийшов новий альбом під назвою «Devil May Care», і в рамках туру голосисті німці приїдуть у Київ! Всім пост-хардкор! Ця музика не для всіх, але якщо ви любитель і цінитель, то вечір пройде «на ура», бо ці хлопці знають, як розворушити аудиторію, якою б вона не була! Готові? Тоді погнали! Купити квиток на концерт «Annisokey» (Еннізокей)  можна просто тут і зараз — раптом потім не залишиться? Ну а поки невеликий екскурс в історію, для тих, хто з групою не знайомий. 

Як Ані ставало краще?

Група «Annisokay» (Еннізокей) зібралася в 2007 році і складається з вокаліста, гітариста, який також відповідає за «чистий» вокал, гітариста, басиста і барабанщика. У 2008 і 2009 музиканти випустили дві демо-платівки з «My Ticket to Reno» і «The Point You Will Still Miss». До речі кажучи, вони записали кавер на пісню «Telephonе», яка у Леді Гаги числиться в «невиданному»! Обов'язково послухайте, як буде час. Учасники групи характеризують свою творчість як мікс хардкору, року і металу. У піснях використовується скрім і чистий вокал, електронні елементи музики, брейкдауни і мелодії, які добре запам'ятовуються.

У 2012 році група зняла кліп на пісню «Sky», яка пізніше увійшла в альбом «The Lucid Dream[er]». На сьогоднішній день у «Annisokay» (Еннізокей) в репертуарі три альбоми: «The Lucid Dream[er]», «Enigmatic Smile» і «Devil May Care», безліч шанувальників по всьому світу і блискучі перспективи. Так що пропустити концерт цих хлопців просто не можна!

Де?

«Annisokey» (Еннізокей) концерт пройде клубі «MonteRay Live Stage» (Монте Рей Лів Стейдж), який розташований на вулиці Прорізній у Києві. Тут комфортно і затишно (чудове поєднання: досить неоднозначна музика та атмосфера спокою — та чому б і ні?). Тут проходять значущі заходи, концерти популярних виконавців і все, що є в «MonteRay Live Stage» (Монте Рей Лів Стейдж), заточене під максимальний комфорт відвідувача. Приходьте, переконайтеся!

21 вересня 2017, 19:00, Прорізна, 8, «MonteRay Live Stage» і «Annisokay» — починайте осінь правильно! :)

Замовити і купити квитки на "Annisokay (Еннізокей) " в місті Київ, (MonteRay Live Stage (МонтеРей Лів Стейдж)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 вересня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону