Найближчі концерти Национальный академический духовой оркестр Украины

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Оркестр Вечір Серпень Свічки

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Оркестр Вечір Серпень Свічки,
натисніть на кнопку:

Подробиці Оркестр Вечір Серпень Свічки

Згорнути >

Ось це так сенсація! Шоу єдиного в Україні духового оркестру з титулами Національний та Академічний. За 40 років існування колектив так відточив майстерність, що для віртуозного виконання будь-якого твору музикантам потрібно всього дві репетиції!

Оркестр Вечір Серпень Свічки — це не тільки «рецепт» ідеального романтичного побачення, але і назва нової концертної програми. Після духоти і спеки літнього дня, коли на місто падає вечірня прохолода, сховайтеся в затишному концертному залі і послушайе хорошу музику. Для закоханих парочок, для сімей з дітьми (яким дуже важливо з ранніх років прищеплювати хороший музичних смак) і для пар, які вже не перше десятиліття йдуть пліч-о-пліч по життю... Концерт «Оркестр Вечір Серпень Свічки» в Києві сподобається всім любителям музики, адже його секрет — правильно підібраний репертуар та, звичайно, м'які відблиски свічок.

А хто запалить свічки?

Звичайно, це право надається розпоряднику урочистості, диригенту Національного академічного духового оркестру України. Саме цей колектив весь вечір тішитиме меломанів впізнаваними мелодіями. Погодьтеся, що в такому дивовижному антуражі виступи музичних колективів проходять рідко. А вам, можливо, і зовсім не доводилося раніше слухати музику при свічках поза домом? Потрібно обов'язково купити квиток на концерт і спробувати!

У залі, де яскраве і різке світло софітів поступається місцем м'якому живому полум'ю, миттєво змінюється атмосфера. Романтика витає в повітрі, серця починають битися в унісон і приєднуються до ритму, що задається виконавцями...

Музична подорож від класики до джазу

Свічки — не просто романтичний атрибут, вони немов переносять присутніх назад в минуле. Вже час вирушати в подорож! Перша зупинка — далекі часи, коли законодавцями музичної моди були Моцарт і Штраус. Веселі, легкі мелодії і ритм віденського вальсу... стережіться, вам нелегко буде всидіти на місці, коли інструменти Національного академічного духового оркестру України так наполегливо запрошують на танець!

Наступна зупинка — ХХ століття. Класика поступається місцем джазу і рок-н-ролу, оркестр видає бадьорі пасажі Луї Армстронга, Глена Міллера і Пола Маккартні. Якщо пам'ятаєте слова цих пісень — не соромтеся, на концерті «Оркестр Вечір Серпень Свічки» 17 серпня 2017 19:00 підспівувати не забороняється!

Замовити і купити квитки на "Оркестр Вечір Серпень Свічки" в місті Київ, (Концертна зала Національного Академічного Духового оркестру України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 серпня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону