Найближчі концерти Hurts (Хьотс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Hurts (Хартс) ,
натисніть на кнопку:

Подробиці Hurts (Хартс)

Згорнути >

«Hurts» (Хартс) — знову в Києві, квитки, як і раніше, на tickethunt.net! Колись вони виступали в невеликому «Crystal Hall» (Крістал Хол), а цього року Тео Хатчкрафт та Адам Андерсон підготували мега-програму, яка пройде в Stereo Plaza (Стерео Плаза). Подивіться, як «виросли» сором’язливі хлопці, оцініть їхній новий альбом, який буде представлений на концерті «Hurts» (Хартс) в Києві 23 листопада 2017 року о 19:00. До речі, це вже четвертий альбом, і носить він запальну назву «Desire» — побачимо, як він запалить нашу публіку. А головне — придбати квиток на концерт можна прямо зараз! 

Старі хіти по-новому

 

Звичайно, у кожного шанувальника є список «своїх» пісень, які він слухає роками — на концерті ви насолодитеся добре відомими «Better Than Love», «Wonderful Life», «Miracle» і «Stay». Їхні роботи вже настільки популярні, що з перших же нот зал реве! Цікаво, що натхненниками музикантів були справжні легенди: чудові «Depeche Mode» (Депеш Мод) , король поп-музики Michael Jackson (Майкл Джексон) та інші колективи й артисти, котрі були і будуть на слуху. З кожного потроху і в результаті — абсолютно новий і однозначно якісний продукт. Самі Тео та Адам кажуть, що у вільний час слухають американську та англійську поп-музику, саундтреки до кінострічок 90-х. Хороший смак у хлопців, однак!

 

Світовий тур

 

Власне, концерт, який в листопаді змусить вас відчути смак життя, пройде в рамках презентації альбому «Disire», і в Україні тільки два міста зможуть прийняти таких важливих гостей — Київ і Львів. Купити квиток на концерт «Hurts» (Хартс) — означає інвестувати в свій добрий настрій. Можливо, одна з найбільш цінний інвестицій в наш час :)

Трохи про майданчик: Stereo Plaza (Стерео Плаза) здавна славиться масштабними концертами, тут виступають ті, чия публіка просто не поміститься в більш скромних залах. А це хороший показник творчого прогресу! Не втрачайте часу, концерт «Hurts» (Хартс) обіцяє зібрати справжній аншлаг — приходьте і станьте частиною історії групи!

Замовити і купити квитки на "Hurts (Хартс) " в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 листопада 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону