Найближчі концерти Неангелы

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про НеАнгели,
натисніть на кнопку:

Подробиці НеАнгели

Згорнути >

«Неангели», які діляться з аудиторією своїм натхненням і крилами — це Слава й Віка. Чи є серед нашого брата хоч хто-небудь, хто про них не знає? Ні! Жінки захоплюються їхньою красою, чоловіки теж, їхні пісні супроводжують нас протягом робочого дня і відпочинку, а головне — за ними хочеться спостерігати. Артист повинен бути цікавий не тільки на сцені, але і за лаштунками, а вже що-що, але «приватне життя» Неангелів завжди провокувало публіку поговорити про них. Сьогодні, завдяки вільному доступу до соцмереж, ми можемо не тільки дивитися, але і читати тих, на кого хочемо купити квиток в Києві! Ну а хіба може бути інакше, коли людина красива і обличчям, і душею? 

Слава й Віка

 

Між іншим, Слава колись була Ольгою Кузнєцовою і свого часу відзначилася у конкурсі «Народний Артист». Її колоратурне контральто пізнаванно, а чи це не головне? До речі, Ольга-Слава разом зі своїм одногрупником брала участь у шоу «Острів Спокус», але однією з головних спокусниць стала в іншому амплуа. У ангела Слави є двоє діточок — Леонард і Лаура.

Другого ангела колись звали Катерина Смеюха, і її шлях «в небеса» починався з легендарного проекту «Шанс». В історії Вікторії також є сторінки сольної кар'єри — вона зі своїм контральто виступала під псевдонімом «Кайра». Взагалі проект «Неангели» з'явився як альтернатива відомій «ВІА Грі», яка стала здавати позиції через постійні зміни у складі. Заповзятливий Юрій Нікітін не прогадав, і «Неангели» заробили свою зірочку на Олімпі. У жовтні SLAVAVICTORIA вирушають у концертний тур, і саме в рамках цього туру в Києві пройде концерт «Неангели»!

 

Творчість

 

Проект існує вже 11 років, а починалося все з пісень «Ти з тих самих» та «Юра, прощай» (погодьтеся, ніби й не 11 років пройшло — здається, наче зовсім недавно лунали звідусіль ці пісеньки!) За час сценічної роботи Слава і Віка записали три альбоми, перший з яких заробив статус «золотого», розійшовшись тиражем у 50 000! У них дві перемоги в конкурсі «Пісня року» і «Золота Шарманка». І це минуло лише 11 років — подивимося, що принесуть наступні! Ну а поки що давайте насолодимося їхнім унікальним співом — «Неангели» купити квиток Київ і до зустрічі в Палаці «Україна» 11 листопада о 19:00!

Замовити і купити квитки на "НеАнгели" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 листопада 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону