Найближчі концерти The Hardkiss (Зе Хардкісс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про MRPL City ,
натисніть на кнопку:

Подробиці MRPL City

Згорнути >

Маріупольський пляж «Піщанка» чекає любителів пофестивалити. Це буде перший фестиваль Східної України під назвою «MRPL» (Ар Ем Пі Ел) . Купити квиток на MRPL фестиваль можна тут і зараз, а можна і пізніше - коли переконаєтеся в тому, що це саме той захід, який вам потрібен! «MRPL City 2017» (Ар Ем Пі Ел Сіті 2017) в Маріуполі об'єднає поп і рок, хіп-хоп і електро, а найголовніше, що виконавці не тільки українські, але й закордонні! Фест буде проходити три дні: з 7 по 9 липня, а це вже якась надія на незабутній літній відпочинок :) Тут будуть «MOZGI», «ВРЕМЯ И СТЕКЛО», «THE HARDKISS», «NOIZE MC», «ONUKA». До речі, завзятими тусовщиками доведено, що квиток на концерт — запорука гарного настрою.

Що, де, коли?

«MRPL City 2017» (Ар Ем Пі Ел Сіті 2017) — музичний фестиваль, який цього року відбудеться вперше. Тут, на Азовському узбережжі, сподобається любителям музики будь-якого віку! А все тому, що музичні напрямки, представлені тут – зовсім різні. Фестиваль нон-стоп на «Піщанці» - це «стара школа» поп, рок та хіп-хоп. І це вдень. А от нічна сцена — це і резиденти українських клубів, і гості з Англії, Німеччини та інших країн.

 

Успішний старт

 

«MRPL City 2017», фестиваль-це «злітна смуга» для починаючих артистів, які тут можуть голосно заявити про себе і заодно подивитися, як їх сприймає публіка. Можливість виступати на одній сцені з хедлайнерами буде розіграна і журі обере найкращих. Для того, щоб гості відчували себе комфортно і весело, організатори підготували зону фуд-кортів, зону водних розваг та багато іншого.

Пляжний відпочинок, дискотеки на березі азовського моря, компанія, в якій не засумуєш, музика на будь-який смак — що ще потрібно, щоб літо залишилось на багато років в пам'яті кожного гостя? Нам вже прямо нетерпиться подивитися, як все пройде!

Отже, початок фестивалю 7 липня о 16:00 на пляжі «Піщанка». На трьох сценах Delta, Sigma та Omega виступлять понад 30 музикантів, в числі яких «O. TORVALD», «TARTAK», «JOSS», «ANNA LEE», «БУМБОКС», «СКАЙ» та інші! Приїжджайте і ви!

 

Замовити і купити квитки на "MRPL City " в місті Мариуполь, (Пляж "Піщанка") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 липня 2017 16:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону