Найближчі концерти Володимир Горянський — квитки на вистави з Володимиром Горянським в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Miss Ukraine 2017 (Міс Україна 2017),
натисніть на кнопку:

Подробиці Miss Ukraine 2017 (Міс Україна 2017)

Згорнути >

Краса врятує світ, а ваші голоси — конкурсантку на «Міс Україна 2017»! Прекрасних дам оспівували у всі часи: одні присвячував їм вірші, інші — серенади, треті — життя. Сьогодні захоплення жіночою красою менш небезпечне заняття і на нього навіть можна купити квиток в театр, або клуб, де конкурсантки покажуть себе з усіх сторін! Конкурс «Міс Україна» ось вже 26 років відкриває нові горизонти перед учасницями, а ті щасливиці, яким вдалося зайняти призові місця, представляють нашу країну на міжнародних конкурсах: «Miss World», «Miss Earth» і «Miss International». За кого ви вболіваєте цього року?

Краса — це мотивація

 

По-перше, конкурс краси стає прекрасним мотиватором для дівчат різного віку: подивишся на довгоногих богинь і одразу хочеться бігти в спортзал, а не за пиріжком :) Якщо говорити про більш глобальні ідеї — то це представлення нашої країни на міжнародній арені та залучення громадськості до культурних заходів. Сьогодні мало бути просто миловидною і юною – основну увагу журі звертає на громадську діяльність конкурсанток, їх участь у соціальних проектах, їх освіченість та хобі. Виходить, що ми милуємося не просто красивими тілами, але і красивими душами? Виходить, що так!

Журі, судді та глядачі

 

Разом з вами за сходженням зірок спостерігають розумні і веселі, талановиті й добрі представники українського шоу-бізнесу: прекрасні Юлія Айсіна та Ольга Внукова, Ана Варава і незрівнянний Володимир Горянський, карколомні Єлизавета Чепіль та Аліна Байкова, улюбленець модниць Андре Тан і Олег Верняєв, Дмитро Комаров і жінка без віку по імені Влада Литовченко, Олег Винник, Микола Тищенко, Monatik та багато інших!

На «Міс Україна 2017» купити квиток в один клік простіше простого, але як багато задоволення обіцяє це скромне придбання. Надихайтеся і надихайте – осінь не привід для нудьги.

6 вересня о 18:00 в Палаці «Україна» зустрінуться найкрасивіші та найяскравіші українки і тільки від вас залежить, кому ж дістанеться Корона королеви краси!

Замовити і купити квитки на "Miss Ukraine 2017 (Міс Україна 2017)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 вересня 2017 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону