Найближчі концерти Дан Балан

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Dan Balan (Дан Балан),
натисніть на кнопку:

Подробиці Dan Balan (Дан Балан)

Згорнути >

Співати, пристрасно освідчуючись в коханні кожної слухачці без винятку — для цього треба бути не просто вокалістом, але і талановитим актором. Не у кожного вийде! А ось у Дана Балана (Dan Balan) це виходить просто і природно. Тож не дивно, що у хлопця стільки шанувальниць! Співак, музикант-мультиінструменталіст, поліглот і завидний 38-річний одинак не розбиває дівочі серця, а зцілює їх мелодійної любов'ю!

З юних рокерів до поп-зірки

 

Зараз це здається неймовірним, але солодкоголосий співак, що нагадує манерою виконання Елвіса Преслі з його знаменитим «придихом», зібрав свою першу групу у віці 17 років. Колектив називався «Inferialis» (Інферіаліс) і виконував музику в стилі готик-дум-метал. І при цьому треба врахувати, що до моменту заснування групи Дан вже закінчив музичну школу по класу акордеона!

«Боротьба» з батьками за покупку першого синтезатора (а батько співака Міхай Балан — відомий молдавський дипломат) була виграна на умови, що Дан вивчиться на юриста. Але коли в долю втрутилася музика, юриспруденції довелося поступитися. І лише два роки по тому на міжнародній поп-сцені з'являється група «O-Zone» (Озон) з пісенькою «Dragostea Din Tei». Хто б міг подумати, що пісня, написана невідомим молодим талантом, та ще й на румунській мові, очолить чарти в 30 країнах і розлетиться в 12 млн. примірниках в складі альбому «DiscO-Zone»?

 

Скажи мені, хто твій друг ...

 

Ось з цього моменту Дан Балан став купатися в славі: неймовірний талант приніс плоди. Хлопець вже не мав потреби в колективі, він відбувся як сольний артист, проте від співпраці з іншими зірками ніколи не відмовлявся. Його композиції, написані для Віри Брежнєвої, Ріанни, американського репера Brasco (підопічного самого Timbaland) і виконані спільно з провідними симфонічними оркестрами світу і хором «London Community Gospel Choir», звучать російською, англійською та іспанською мовами, крім рідної молдавської і звичної румунської.

Разом з любов'ю слухачів прийшло й офіційне визнання заслуг: на сьогоднішній день Дан Балан вже нагороджений преміями Echo Awards, MTV Music Awards, Золотий грамофон, Grammy Awards і Musicbox.

Замовити і купити квитки на "Dan Balan (Дан Балан)" в місті Одесса, (Ibiza (Ібіца)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 червня 2017 22:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону