Найближчі концерти Jamala (Джамала)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Zahidfest (Західфест),
натисніть на кнопку:

Подробиці Zahidfest (Західфест)

Згорнути >

Zahidfest (Західфест) — це музичний фестиваль, який був організований Яковом Матвейчуком в 2009 році. Мета фестивалю — не тільки популяризація української культури, а й «витягування» молоді з-за столу з комп'ютером на свіже повітря,  в активний відпочинок, в кола реальних однодумців, в атмосферу музики і свята. З огляду на кількість годин, яку людина проводить в чотирьох стінах, задумка хороша і, потрібно сказати, що вона повністю вдалася! У 2017 ви почуєте «Noize MC» (RU), «5 Vymir», «O.Torvald», «Pianoбой», «Тартак», «Vivienne Mort», «Detach», «The Hypnotunez», «In Extremo» ( GER), «Dark Tranquillity» (SWE)!

 

 

Як все починалося



Перший Zahidfest (Західфест) пройшов в 2009 році в Звенигороді 22 і 23 серпня. Тоді в фестивалі брали участь групи «От Вінта» і «Фліт», «НеДіля» і «Солнцеклёш», «The ВЙО» і «Оратанія», «Los Colorados» та «Етно XL», «Брем Стокер», «КораЛЛі» , «Серцевий Напад», «І кров по долині», «The Velvet Sun», «Місто казкових мрій» та інші.

Через рік фестиваль Zahidfest (Західфест) пройшов в Старосільському Замку з 21 по 23 серпня. Але крім виконавців, які виступали роком раніше, з'явилися нові: «Бандурбенд», «Димна суміш», «Хорта», «Камо Грядеши», «Інший Світ»
Zahidfest (Західфест) фестиваль` 2011 року проводився в селі Родатичі на базі відпочинку «Сонячна долина». Тут вже захід проходив в абсолютно інших масштабах: крім 35 музичних колективів, які виступили в рамках фестивалю, на малій сцені виступали поети.


Як сьогодні йдуть справи



З кожним наступним роком розмах фестивалю ставав все більше, і мета організатора ставала ближче. Шанувальники заходу чекають кожне наступне з нетерпінням, і окремо хочеться відзначити, що цей фестиваль, на відміну від багатьох інших, проходить без підтримки ззовні. Тільки ініціатива, тільки світлі починання! Три сцени (головна, інді і рок), три дні і цілий список музикантів!

Якщо ви любите музику і активний відпочинок, якщо ви вважаєте, що кожен літній день повинен бути наповнений емоціями і враженнями, то фестиваль Zahidfest (Західфест) — це те, що вам потрібно!



Хто буде?



На головній сцені вас чекають: «Editors» (UK), «Breaking Benjamin» (USA), «Enter Shikari» (UK), «Noize MC» (RU), «The Qemists» (UK), «O.Torvald» , «Pianoбой», «Тартак», «Vivienne Mort», «Detach», «The Hypnotunez», «Fontaliza», «Sinoptik»

На рок сцені виступлять: «In Extremo» (GER), «Dark Tranquillity» (SWE), «Pain» (SWE), «Chelsea Grin» (USA), «Miss May I» (USA), «We Butter The Bread With Butter »(GER),« Being As An Ocean »(USA),« Анна»,« Карна »,« 1914 »,« Septa ».

Ну і на інді-сцені: «Антоха МС» (RU), «5 Vymir»

Замовити і купити квитки на "Zahidfest (Західфест)" в місті Львов, (Готельно-відпочинковий комплекс "Чарівна долина") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 серпня 2017 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону