Найближчі концерти Океан Ельзи

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про «Океан Ельзи» День Незалежності,
натисніть на кнопку:

Подробиці «Океан Ельзи» День Незалежності

Згорнути >

Відсвяткуємо День незалежності України з улюбленою групою «Океан Ельзи»! Справжні патріоти повинні триматися разом. Стоячи пліч-о-пліч на найбільшому концертному майданчику Харкова, стадіоні «Металіст», будемо хором повторювати слова улюблених пісень Святослава Вакарчука та його команди. Це буде незабутнє святкування дня народження нашої країни.

Для музикантів з «ОЕ» вже стало традицією відзначати День незалежності концертом в якому-небудь з найбільших міст країни. Так, наприклад, минулий «загальний день народження» всієї українців музиканти разом з фанатами відзначали в прекрасній Південній Пальмірі. Символічно, що на такому ж концерті в 2014 році на стадіоні, розрахованому на 38 тисяч місць, зібралося 50 тисяч одеситів і гостей міста. Але вже в 2016 році команда Вакарчука зібрала 100 тисяч фанів, і це був офіційно зареєстрований рекорд країни.

Найпопулярніші українські виконавці закликають своїх прихильників не зупинятися на цьому і побити власне фантастичне досягнення на концерті 24 серпня 2017 року! Цього разу прославлені рокери запрошують своїх фанатів і патріотів провести День незалежності в Харкові. Обіцяють, що буде душевно!

Замовити і купити квитки на "«Океан Ельзи» День Незалежності" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 серпня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону