Найближчі концерти Владимир Гришко

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Володимир Гришко «Ти моя мелодія»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Володимир Гришко «Ти моя мелодія»

Згорнути >

Оперний голос — універсальний інструмент, за допомогою якого можна підкорювати серця меломанів. Видатний маестро Володимир Гришко заворожує вокалом, і не важливо, чи виконує він класичну арію, чи естрадний шедевр. Його манеру виконання часто порівнюють з виступами Мусліма Магомаєва, тому в концертну програму «Ти моя мелодія» Володимир включив твори, які виконував співак, що вже пішов з життя.

Приємно, що видатні українські виконавці, що прославилися на кращих світових сценах, не забувають батьківщину! Володимир Гришко відомий у Європі, Америці та Азії, саме йому належить рекорд у книзі Гіннеса, як єдиному українському співакові, який 44 рази виконував у нью-йоркській «Метрополітен Опера» провідні партії. Але 30-річчя творчої кар'єри чудовий тенор відзначає всеукраїнським туром, він відвідає близько десятка міст із концертом «Ти моя мелодія».

Гришко — різноплановий виконавець, в його репертуарі не лише оперні арії, але й естрадні пісні. Ось чому останній учень Лучано Паваротті, співпрацював на великій сцені із зірками класичної (Монсеррат Кабальє, Андреа Бочеллі, Алессандро Сафіна) та популярної («Boney M», Деміс Руссос, «Ricchi e Poveri») музики. А в 2005 році Володимир навіть прийняв участь у проекті «True Symphonic Rockestra», виконуючи оперну музику в стилі рок. На концерті «Ти моя мелодія» співак знову звернеться до естрадної лірики й виконає найяскравіші хіти Мусліма Магомаєва, а також композиції італійською та українською мовами у супроводі оркестру!

Замовити і купити квитки на "Володимир Гришко «Ти моя мелодія»" в місті Київ, (Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 жовтня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону