Найближчі концерти Тіна Кароль — квитки на концерти Тіни Кароль в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Тіна Кароль. Всеукраїнский тур,
натисніть на кнопку:

Подробиці Тіна Кароль. Всеукраїнский тур

Згорнути >

Стати заслуженою артисткою України у 24 роки, а в 32 роки — народною... це феноменально! Але хто скаже, що Тіна Кароль не варта цих титулів? Талановита красуня часто тішить шанувальників новими піснями і концертними виступами, активно бере участь у популярних телевізійних проектах, благодійних акціях та суспільному житті країни. Щоб зустрітися із зіркою, українцям не потрібно їхати в столицю, адже Тіна вирушає в грандіозний тур країною: чекайте її в своєму місті!

З першого дня на сцені Тіну Кароль супроводжує успіх: її популярність вже зашкалює. Колись вона стала відомою завдяки пісенного конкурсу «Нова хвиля», а зараз бере активну участь у талант-шоу в якості судді. При цьому рідкісна благодійна акція обходиться без участі Тіни! Громадську діяльність вона поєднує з музичною кар'єрою, турботою про сина. Хіба життя може бути ще більш насиченим подіями?

Виявляється, може! І поточний 2017 рік приніс Тіні Кароль звання народної артистки України, участь у популярному шоу «Голос» і нову ідею — всеукраїнський тур. Грандіозна концертна програма називається... «Тіна»: вся увага на артистку!

Турне охопить 35 міст, співачка виступить на 55 шоу. Жителям Києва пощастило найбільше: у столиці заплановано проведення п'яти концертів поспіль. Так що вибирайте зручну дату і вирушайте на побачення з кумиром: ви зможете оцінити всі деталі шоу, навіть сидячи в останньому ряду. Організатори обіцяють трансляцію концерту на великому екрані! Режисерами шоу будуть Максим Делієргієв, Наталія Острикова і Марія Григоращенко.

Замовити і купити квитки на "Тіна Кароль. Всеукраїнский тур" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 жовтня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону