Найближчі концерти Alessandro Safina (Алессандро Сафіна)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Alessandro Safina (Алессандро Сафіна),
натисніть на кнопку:

Подробиці Alessandro Safina (Алессандро Сафіна)

Згорнути >

Всесвітньо відомий італійський тенор Алессандро Сафіна з новою концертною програмою. Його оксамитовий голос без перебільшення знає весь світ. Його репертуар — від оперних арій до пісні для популярного серіалу «Клон». Він співав з Сарою Брайтман, Еваном Макгрегором, Родом Стюартом, Сумі Йо, Елтоном Джоном, Хосе Каррерасом, і завжди співав для справжніх цінителів мистецтва. Він не побоявся підтримати Україну в 2014 році й дав тріумфальний концерт у Палаці «Україна». Тепер він знову їде до Києва.

Концерт Алессандро Сафіна в Києві — прекрасна подія світського життя столиці. Чудові пісні, живий симфонічний оркестр, приємний вечір і фантастичний заряд енергії.

Уже перший альбом видатного співака «Insieme a te», випущений в більш ніж 30 країнах світу, за кілька місяців в чотири рази перевищив кількість проданих дисків, необхідну для отримання статусу «платинового» в Нідерландах, в багатьох країнах став «золотим» і ще довго займав вищі сходинки хіт-парадів на всіх континентах.

Класичні арії та сучасні пісні, оксамитовий голос і ні з чим не зрівняний магнетизм артиста зробив його концерт бажаним в будь-якій точці планети. Сафіна співав в дуетах із Сарою Брайтман, Еваном Макгрегором, Родом Стюартом, Елтоном Джоном, Хосе Каррерасом. Його голос звучав в улюбленому багатьма серіалі «Клон», а в 2003 році він і сам зіграв у кіно, в картині «Туга й інші жінки».

У самий розпал доленосних подій в Україні, у 2014 році харизматичний виконавець не побоявся відвідати Україну з концертами, чим ще більше зміцнив любов публіки. Тепер він знову в Україні з новою програмою, щоб подарувати всім свої нові пісні й уже улюблені слухачами шлягери.

Замовити і купити квитки на "Alessandro Safina (Алессандро Сафіна)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 листопада 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону