Найближчі концерти Національний цирк України

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Циркова вистава "Сонячні чари"

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Циркова вистава "Сонячні чари",
натисніть на кнопку:

Подробиці Циркова вистава "Сонячні чари"

Згорнути >

Чому цирк люблять і дорослі, і діти? Тому що цирк створює окрему реальність, де людина може перетворитися на приборкувача диких тварин, стати гнучким і перемогти силу тяжіння! Як же іноді хочеться повірити в диво і уявити себе на місці циркового артиста, що кружляє ареною і над нею, артиста, що підкорив стихії і серця глядачів! Сьогодны ми запрошуємо вас на дійно дивовижну виставу, а купити квиток у Цирк можно прямо зараз і прямо тут. Що цікаво: програма приведе у захват не лише малюків, але і вас!


Нас вже нічим не здивувати!



Цієї весни Київський Цирк підготував для вас цікаву програму і, коли ми кажемо, що цікаву — не лукавимо! Ну скажіть, чи бачили ви коли-небудь силача? Звичайно, ну хто ж не бачив? А чи бачили силача, якому лише 9 років? То ж  бо й  воно! Він жонглюватиме гирями і вашими нервовими клітинками — приготуйтеся до шоу та не повторюйте побачене вдома :)

Стійка на голові — складний елемент, але найулюбленіший у контингенту від 2 до 5, особливо, коли дорослих немає поряд. Стійка на руках — складніша і вимагає певної підготовки. А як щодо стійки на одній руці? Запрошуємо вас подивитися, як складні елементи еквілібристики виконуються молодою артисткою. Взагалі, коли ми бачимо дітей, що виконують трюки та скручуються у незвичайні пози, приходимо у захват та милуємось ними одночасно.



А це вже цікаво!

 

«Лошаааадка!» — напевно закричить малюк із сусіднього сектора, коли побачить на арені елітних коней породи фриз і тінкер. Ці красені самостійно вальсуватимуть на манежі та здивують глядача оригінальними комбінаціями. Все ще вважаєте, що вальс – складний танок?

А знаєте, кого вже видресирували наші? Носух! Таких звірів не кожен день зустрінеш, а тим більше не так-то просто побачити, як вони виконують всі веління людини. Увага, носуха у вогняному кільці! Ні, це вам не сниться, це дійсно так змінився цирк с тих пір, як малюком були ви.

Інші сюрпризи, які приготували організатори програми «Сонячні чари», відкрийте самостійно в цирку — так цікавіше!

Замовити і купити квитки на "Циркова вистава "Сонячні чари"" в місті Київ, (Національний цирк України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 липня 2017 16:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону