Найближчі спектаклі Ведьмы

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Відьми,
натисніть на кнопку:

Подробиці Відьми

Згорнути >

Як розпізнати відьму? За вогниками у очах або по чорному коту? По книзі з якимись дивними рецептами або незвичайному розпорядку дня? Занадто все це просто, і чаклункою може виявитися навіть ооон та миловидна дівчинка в кедах, а видасть її тільки загадкова напівусмішка. Власне, а взагалі які гарантії, що ваша подруга не варить на дозвіллі приворотне зілля? «Відьми» непередбачувані! 

Вистава «Відьми» стане чарівною ступою/килимом-літаком/мітлою, врешті-решт, які перенесуть вас у Карпатське село. Повірте, щось неймовірне коїться тут: чоловіки вимирають, а жінки проводять якісь дивні ритуали. Пам'ятаєте, як Булгаковська Маргарита сказала: «спочатку вона довго плакала, а потім стала зла». Що ж перетворює жінку на відьму? Брак уваги, турботи і любові, або це хрест, від якого нікуди не дітися? Чоловіки, що ще залишилися в селі, йдуть виправляти ситуацію і влаштовують справжнє полювання на відьом! А чи вийде? Ексцентрична комедія «Відьми» дасть свій варіант відповіді.
На вас чекають прогулянки Лисою Горою, сяйво повного місяця , містика та жінки, що літають поміж хмарами!
До речі, чи знали ви, що Київські відьми літали там, де сьогодні їздить фунікулер? Будьте уважними, всяке трапляється! ;)

Замовити і купити квитки на "Відьми" в місті Київ, (Палац Україна. Мала зала) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 травня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону