Найближчі концерти С.К.А.Й.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про СКАЙ,
натисніть на кнопку:

Подробиці СКАЙ

Згорнути >

Шлях до серця фаната проходить через... очі й вуха! Хлопці з гурту «СКАЙ» давно взяли на озброєння цей нехитрий метод, тому їхні шанувальники регулярно отримують дозу гарного настрою вже шістнадцятий рік поспіль. А вишенькою на торті музичної творчості став альбом «Нове життя». Ви напевно вже чули ці пісні в запису, але зовсім скоро зможете оцінити виконання на живому концерті!

До речі, збірка пісень «Нове життя» була записана з особливої нагоди — на честь 15-річчя з дня заснування гурту. П'ятірка друзів-музикантів давно переросла «містечкову» популярність, їхня слава прогриміла на схід і на захід від рідного Тернополя. Так що ювілейне турне, яке почалося в 2016 році, охопило не тільки українські міста, але і європейські. І звичайно гурт «СКАЙ» не зміг б залишити без уваги київських шанувальників.

Концерт у столиці має стати найбільш вражаючою подією за все міжнародне турне Олега Собчука та його музичної компанії. І це навіть добре, що п'ятий за рахунком альбом, на підтримку якого виступлять виконавці, вже давно на слуху — значить, всі фанати зможуть гарантовано вивчити пісні напам'ять і хором підспівувати!

Замовити і купити квитки на "СКАЙ" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 квітня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону