Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Олімпік, Чемпіонат України

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Олімпік, Чемпіонат України,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Олімпік, Чемпіонат України

Згорнути >

У поточному сезоні 2016/2017 футбольного Чемпіонату України до ТОП-5 потрапили одразу дві команди з Донецька: «Шахтар» і «Олімпік». Цікаво, як же земляки з'ясовуватимуть стосунки на полі спортивної битви? Подробиці стануть відомі зовсім скоро, 17 березня, а можливо, й у вашій присутності — купіть квиток, щоб нічого не пропустити!

Зустріч земляків в якості спортивних суперників — таке іноді трапляється в національному чемпіонаті. Ось і в нинішньому футбольному сезоні зустрінуться дві команди з Донецька: «Шахтар» і «Олімпік». Перша — безумовний фаворит, займає перший рядок у турнірній таблиці, проте й «Олімпіку» вдалося піднятися на п'яту сходинку в рейтингу Чемпіонату України. Значить, хлопці в синьо-блакитній формі так легко не здадуться!

Представники двох найсильніших донецьких клубів зустрінуться 17 березня на нейтральній території. Полем битви стане харківський стадіон «Металіст», а дуель розпочнеться о 19:00. Можливо, гра стане найбільш значущою подією на початку 22 туру української Прем'єр-ліги!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Олімпік, Чемпіонат України" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 березня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону