Найближчі концерти Владимир Лимаренко

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Володимр Лимаренко. Святковий концерт

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Володимр Лимаренко. Святковий концерт,
натисніть на кнопку:

Подробиці Володимр Лимаренко. Святковий концерт

Згорнути >

Талановита людина — талановита у всьому! Ці слова чудово підходять для опису співака і композитора Володимира Лимаренко. Змалку він виявляв інтерес до музики, освоював музичні інструменти. Сьогодні він пише чудові пісні, випускає багатожанрові альбоми та відеокліпи і крім того – Володимир керує власною студією звукозапису! Тут «в люди» йдуть не тільки його творіння, але й інших музикантів, що любить український слухач. Так, напередодні 8 березня відбудеться «Святковий концерт» Володимира Лимаренко.

Артист щільно співпрацює з багатьма відомими зарубіжними музикантами Америки і Європи, що свідчить про високу якість музики. До речі, ви могли бачити Володимира у багатьох проектах і конкурсах, фестивалях, що відбувався у Нью-Йорку в «Медісон-сквер-гарден».

А ще Володимир надає підтримку молодим виконавцям, допомагає їм у створенні пісень і, можна сказати, виводить їх у світ музики!

Замовити і купити квитки на "Володимр Лимаренко. Святковий концерт" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 березня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону