Найближчі концерти Evanescence (Івенеснс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Evanescence,
натисніть на кнопку:

Подробиці Evanescence

Згорнути >

Важко знайти шанувальника рок-музики, який би не був знайомий з Емі Лі, солісткою легендарного гурту та її чарівним голосом, від якого по шкірі біжать мурашки і на серці з'являється світла журба. «Evanescence» — це приголомшливий мікс готики, альтернативного року і металу. Гурт подібний до дорогого напою, який з роками стає краще: в 2017 попит на хлопців не менший, ніж у 1995 — році створення! У 2003 вийшов альбом «Fallen» тиражем 15 мільйонів копій, за нього гурт отримав два «Греммі», а вже в 2004 світ почув перший концертний альбом «Anywhere but Home» Запаморочливий успіх, але інакше і бути не могло! Однак, ніщо не залишається незмінним, і склад «Evanescence» — не виключення. Гурт неодноразово зазнавав змін: у 2002 пішов клавішник, у 2003, 2007 і 2015 — гітаристи, у 2006 — басист, а у 2007 — ударник. Незмінною «берегинею» гурту залишалася Емі.

Концерт «Evanescence» — це квиток в недавнє минуле для любителів ностальгувати і прокручувати в пам'яті романтичні літні дискотеки, і нові композиції (для майбутніх спогадів).

Evanescence - fight away all of your fears!

Замовити і купити квитки на "Evanescence" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 червня 2017 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону