Найближчі спектаклі Наталя Сумська — квитки на спектаклі з Наталею Сумською в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Люкс для іноземців

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Люкс для іноземців,
натисніть на кнопку:

Подробиці Люкс для іноземців

Згорнути >

Якщо ви любите подорожувати і часто вирушаєте у вояжі, значить, і вам доводилося потрапляти у пригоди і стикатися з недбайливими працівниками готелів. Ось так і у виставі «Люкс для іноземців» помилка портьє призвела до цілої низки неймовірних та веселих збігів! Два сімейства були поселені в одному готельному номері, і їм нікуди один від одного не дітися. Поки все місцеве населення невеликого містечка на кордоні Німеччини і Франції веселиться на фестивалі Святого Вольфганга, страждальці-постояльці веселять глядачів абсурдними ситуаціями, в які постійно потрапляють.

Не будемо розкривати всі хитросплетіння сюжету, тільки згадаємо, що автором п'єси є Дейв Фрімен, який придумав масу жартів для знаменитого «Шоу Бенні Хілла». Багатий драматургічний матеріал втілюють на сцені кращі українські актори театру: примадонна Наталія Сумська, нерозлучна творча парочка Богдан Бенюк і Анатолій Хостікоєв, а також Ігор Рубашкін, Олеся Власова та інші.

Замовити і купити квитки на "Люкс для іноземців" в місті Київ, (Київський національний академічний театр оперети) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 січня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону