Найближчі концерти Театр пригод і фантастики Каскадер — квитки на вистави театру Каскадер в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Нові новорічні пригоди Червоної Шапочки,
натисніть на кнопку:

Подробиці Нові новорічні пригоди Червоної Шапочки

Згорнути >

Новий рік — пора неймовірних чудес! Навіть звична і добре всім знайома казка про Червону Шапочку перетворилася найдивнішим чином. Тільки уявіть: у родині цієї дівчинки, як і у всіх сім'ях в окрузі, йде підготовка до свята, а непосидюча дівчинка намагається допомогти всіма силами. От тільки її допомога приносить не користь, а шкоду: розбиті ялинкові іграшки, підгорілі мамині пиріжки... Засмучена мама вирішує відправити свою енергійну доньку до бабусі, ось так і починаються «Нові новорічні пригоди Червоної Шапочки», дитячий мюзикл у виконанні артистів Театру пригод і фантастики «КАСКАДЕР».

В казці на новий лад присутні класичні персонажі, але з новими характерами: кумедний незлий Вовк, відважний Заєць, Бабуся, яка відрізняється прогресивним поглядом на життя, а ще Дід Мороз і Снігуронька! До речі, погратися та сфотографуватися з персонажами казки діти зможуть під час 30-хвилинної розважальної програми перед виставою. Саме шоу триває 1 годину, діти до 3 років можуть бути присутніми на ньому безкоштовно, але без надання окремого місця.

Замовити і купити квитки на "Нові новорічні пригоди Червоної Шапочки" в місті Київ, (Центральний Будинок Художника) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 січня 2017 16:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону