Найближчі концерти Театр "Визави"

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Покемони проти всіх,
натисніть на кнопку:

Подробиці Покемони проти всіх

Згорнути >

Покемони розсердилися. Дуже сильно розсердилися! Вони ще ніколи не були такими сердитими!!! А що тут дивного, адже весь світ оголосив полювання на них? У лові комп'ютерних монстриків вже помічені школярі та малюки в дитсадочку, вчителі, продавці та навіть великі начальники. У новорічні свята їм знову не буде спокою, ось чому яскраві різнокольорові приятелі вирішили об'єднатися й виступити в розважальній програмі «Покемони проти всіх»!

На час цього інтерактивного шоу дітлахи та дорослі забудуть про свої гаджети, відірвуться від екранів і будуть із захопленням спостерігати за подіями на сцені. Не тільки спостерігати, але й брати активну участь. Крім покемонів організаторам шоу вдалося запросити на виставу Русалоньку, Шрека з Фіоною, Віслюком та Котом у чоботях. Навіть герої мультика «Холодне серце» обіцяли прийти, хоча під Новий рік вони завжди зайняті! І ваша дитина теж обов'язково зустрінеться з улюбленими персонажами, отримає подарунок, який входить у вартість квитка, і потанцює на міні-дискотеці після закінчення шоу!

Замовити і купити квитки на "Покемони проти всіх" в місті Київ, (Кінопанорама) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 січня 2017 11:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону