Найближчі концерти Europe (Юроп)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Europe «The Final Countdown»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Europe «The Final Countdown»

Згорнути >

У кожного успішного музичного проекту буває свій «зоряний час» — це якийсь переломний момент, після якого виконавця чекає всесвітня популярність і верхні рядки в найбільш престижних хіт-парадах. Навіть ті, хто зовсім мало знайомий з творчістю рок-гурту Europe, напевно чув їхній супер-мега-хіт «The Final Countdown», після якого прийшла слава. Ви здивуєтесь, але однойменний альбом, в який увійшла пісня, був випущений в 1986 році, тобто 30 років тому!

В ті часи багато хто з сучасних фанатів Europe ще навіть не з'явилися на світ. Звичайно, гурт був просто зобов'язаний відзначити ювілей своєї пісні-талісмана грандіозним гастрольним туром. У цьому році українським любителям року пощастило: один з найпопулярніших шведських колективів вперше відвідає нашу столицю!

На сьогоднішній день дискографія Europe нараховує рівно 10 альбомів, хоча в майбутньому 2017 році до них додасться ще один. На київському концерті 5 грудня шведські музиканти виконають всі пісні з альбому «The Final Countdown» від першої до останньої композиції та найкращі хіти за всю історію існування проекту.

Замовити і купити квитки на "Europe «The Final Countdown»" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 грудня 2016 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону