Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Карпати, Чемпіонат України,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Карпати, Чемпіонат України

Згорнути >

Які пристрасті розгортаються на футбольному полі, коли в одному матчі зустрічаються нерівнозначні по силі команди! Для гравців та вболівальників клуба-фаворита це лише прохідна гра на шляху до перемоги. У той же час у більш слабкої команди є привід для переживань: коли надія на перемогу мінімальна, доводиться розраховувати хоча б на нічию, аби втриматися на поточному місці в загальному заліку. Саме така тривожна перспектива складається зараз перед командою «Карпати», адже футболістам зі Львова належить витримати бій з фаворитом сезону «Шахтарем».

У нинішньому Чемпіонаті України команда з Донецька досить впевнено влаштувалася на першому місці в турнірному заліку, на поточний момент у неї немає серйозних конкурентів. А от становище клубу «Карпати» ніяк не можна назвати стійким. Дванадцяте місце зовсім не той результат, на який розраховували на початку сезону самі гравці, а також їхні фанати і тренер. Однак протягом будь-якого матчу події можуть докорінно змінитися. Хто знає, можливо, обставини складуться так, що львівські гравці отримають шанс набрати бали і змусять похвилюватися вболівальників «Шахтаря»!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Карпати, Чемпіонат України" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 листопада 2016 17:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону