Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Коньяспор, Ліга Європи

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Коньяспор, Ліга Європи,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Коньяспор, Ліга Європи

Згорнути >

Чи подобаються вам історії зі щасливим фіналом? Навіть футбольні вболівальники із загартованими нервами, які звикли без валідолу дивитися найгостріші моменти гри, хотіли б знати наперед, що улюблена команда обов'язково переможе. Здається, найближчим часом на українських фанатів чекає саме такий матч! У першому турі Групи Н змагатимуться команди, одна з яких є явним фаворитом — це донецький «Шахтар», він виступить проти клубу «Коньяспор» з турецького міста Конья.

Звичайно, футбол тим і цікавий, що під час гри може статися щось зовсім несподіване. Але якщо спиратися на сухі статистичні дані, то перспектива перемоги для «Коньяспор» здається зовсім нереальною. І справа навіть не в тому, що в попередньому матчі 15 вересня турецькі гравці поступилися нашим. У поточному сезоні Ліги Європи українці провели п'ять переможних зустрічей, а на рахунку клубу з Коньї дві поразки та одна нічия. Тим не менш, інтрига залишається, тому вболівальникам на стадіоні Арена «Львів» не доведеться нудьгувати ввечері 24 листопада!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Коньяспор, Ліга Європи" в місті Львов, (Стадіон "Арена Львів") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 листопада 2016 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону