Найближчі концерти Ночь перед Рождеством

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Ніч перед Різдвом

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ніч перед Різдвом,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ніч перед Різдвом

Згорнути >

Любляче вірне серце, примхлива красуня, підступи нечистої сили, дивна магія Святвечору — це театральна постановка небувалих масштабів у супроводі живого симфонічного оркестру. Знайомий з дитинства кінофільм «Ніч перед Різдвом» втілять на сцені талановиті актори, а глядачі знову зустрінуться із улюбленими персонажами: відважним Вакулою, його коханою Оксаною, пікантною жіночкою Солохою і підступним, але дуже симпатичним Чортом.

Всі герої легендарного гоголівського твору «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» зберуться ввечері перед католицьким Різдвом — день вистави вибрано дуже символічно. Це буде незабутнє музичне дійство, яке можна (і треба!) відвідати всією родиною. Пронизаний гумором і колоритними народними мотивами сюжет буде зрозумілий навіть маленьким глядачам, ну а дорослі у всій повноті відчують ті самі непередавані різдвяні чари, які так тонко відчувають діти!

Замовити і купити квитки на "Ніч перед Різдвом" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 грудня 2016 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону