Найближчі матчі Олександр Усик

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Усик vs Гловацький

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Усик vs Гловацький,
натисніть на кнопку:

Подробиці Усик vs Гловацький

Згорнути >

Пояс чемпіона світу за версією WBO з минулого року зберігається у поляка Кшиштофа Гловацького, але 17 вересня 2016 року все може змінитися. На головний трофей Всесвітньої боксерської організації в категорії першої важкої ваги претендує українець Олександр Усик. Заради цього бою нашому співвітчизнику довелося відмовитися від високого рейтингу Міжнародної боксерської федерації (IBF), згідно з діючими правилами. Усик поставив на карту свою кар'єру, і тепер боротьба за чемпіонський титул WBO буде справді серйозною.

Отримавши заповітний пояс у 2015 році в результаті бою з німцем Марко Хуком, Гловацький вже одного разу захищав його від американського претендента Стівена Каннінгема, цей поєдинок завершився безапеляційним нокаутом. А зараз польський спортсмен активно готується до нової дуелі. На початку липня він відвідав Київ заради спільної прес-конференції з Олександром Усіком. Це інтерв'ю вболівальники могли подивитися в прямій трансляції і на власні очі переконатися, що обидва боксери налаштовані по-бойовому і мають намір викластися по повній програмі на 15-тисячному рингу Ergo Arena в Гданську!

Замовити і купити квитки на "Усик vs Гловацький" в місті Гданьск, (Ergo Arena (Ерго Арена)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 вересня 2016 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону