Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Оля Полякова грішить з гамбургером, та чоловікові вірна!

Українській Суперблондинці до пенсії — як до Китаю пішки, а вона вже точно знає, чим займатиметься, коли повісить лабутени на гвіздок. Через пару десятків років афіша Олі Полякової перетвориться на симпатично оформлену етикетку на сирі або йогурті. Співачка обожнює молочні продукти, знає тисячі рецептів, сама по ним куховарить і пригощає рідних. Коли виступів у гастрольному графіку поменшає, вона реалізує мрію і з'явиться на ТБ у кулінарному шоу. Але найближча зустріч з шанувальниками буде не біля плити — концерт Олі Полякової в Києві 26 жовтня 2018 року пройде за всіма законами жанру: зі стразиками, запаморочливими підборами, спідницями вище талії, декольте глибокими, як Маріанська западина... і жодних каструль!

Ольга Полякова? Не знаємо таку!

Величезний натовп меломанів мріє купити квитки на концерт Олі Полякової в Києві у Палаці Спорту. А величають її так ніжно не тільки тому, що наш народ звик сюсюкати, перемиваючи кісточки зіркам. Ми особисто в паспорт співачки не заглядали, але наближені особи кажуть, що і в своєму головному документі артистка — просто Оля. Сама співачка розповідає, як своє перше посвідчення особи «типу втратила» через два роки після отримання. А все тому, що не послухалася маму, пішла фотографуватися на паспорт з кілотонною косметики на обличчі й диким начосом (як раз в стилі буйних 1990-х). Якщо навіть впевненій в собі Суперблондинці було страшно дивитися на таке фото, зрозуміло, чому довелося міняти «загублений» паспорт.

Супердбайлива матуся Суперблондинка Полякова

Після того інциденту дівчина зрозуміла, що маму треба слухати, мама ліпше знає. І для своїх дочок вона стала такою ж турботливою... навіть з легким ухилом у бік гіперопіки. Особливо дісталося старшій Маші: молода мати так була стурбована здоров'ям крихітки, що на цілих два роки відвезла її подалі від страшної міської екології та чужих людей (так-так, боялася пристріту, сама зізнається), а дитяче харчування і навіть питну воду замовляла аж у Німеччині: все найкраще! Через час Оля збагнула, що українська земля може вродити фрукти й овочі, гідні її дівчинки — так в заміському будинку з'явилося підсобне господарство. І співачка працює на грядках, як селянка!

Оля Полякова

До речі, Маша хоч мамою і пишається, але сама займатися музикою не любить. Але ненька у неї сувора: змушує через «не можу» старшу і молодшу сестричок. Молодша Аліса особливо схожа на маму фігурою: в школу художньої гімнастики Ірини Дерюгіної її взяли без питань — дівчинка струнка, гнучка, артистична. Обидві дочки ще й займаються верховою їздою, не відлучаючись з дому: в Олиному маєтку є своя конюшня.

Оля Полякова

Кухня замість психолога

У великому заміському будинку в загончику для тварин проживають не тільки благородні скакові коні. Там є і сама простацька коза. Ні, мова не про домашній зоопарк, а все про те ж захоплення Олі кулінарією. Бекаюче-мекаюче джерело молока допомагає готувати фірмові сири!

Виготовляючи сири і йогурти, експериментуючи з холодною і гарячою коптильнею, співачка рятується від стресу. Ніякої депресії у неї немає, навпаки: як людина суперпозитивна, вона до такої міри перенасичується емоціями і драйвом на концертах, що потім не може заснути. Сомнолог порадив Олі забити на драйв, приймати седативне і спати спокійно, але співачка вибрала працетерапію, занурення в хобі. Спочатку захоплювалася декупажем, проте любов пройшла, а щоб помідори не зів'яли, Оля їх замаринувала! З цього і пішла пристрасть до кухонної магії. Полякова чаклує до світанку, а коханий чоловік і діти отримують делікатеси на сніданок. Плоди своєї праці співачка їсть, ні в чому собі не відмовляючи. Їй нескладно підтримувати ідеальну фігуру, красу не зіпсують ні солодощі, ні фастфуд. Співачка зізнається, що не бачить в гамбургері ворога: головне, щоб було смачно.

Оля Полякова

Чому Полякова в руському кокошнику?

Ніжне ставлення до продуктів харчування Оля перенесла із закулісного життя на сцену. Її поява у сукні із сала українські чоловіки прийняли із захопленням. А пару років тому публіка вже випадала в осад від туфель, виготовлених зі «шкіри ананасу»! Але найбільше співвітчизників хвилюють головні убори Полякової. Як виявилося, кокошник в «руському стилі» — це солодка помста країні-сусідці від білявки-кулінара. Оля пам'ятає довоєнні роки, коли в Україні російських виконавців цінували вище, ніж рідних. Перед гала-концертами організатори годували їх у найкращих ресторанах і возили на лімузинах, а українським зіркам діставалося громадське харчування. В одному з інтерв'ю артистка зізналася, що з початком війни від російського кокошника вирішила відмовитися і замовила у дизайнера корону у вигляді тризуба. У Росії концерти Олі Полякової теж більше не проходять, вона взагалі не їздить в сусідню країну. А мама та інші родичі, що залишилися по той бік кордону, самі приїжджають в гостинний дім Суперблондинки-патріотки.

Автор: Ирина Пахомова

оцініть статью:

оцінка:1

Рубрики

Топ популярних

читайте також:

коментарії (0):