Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Noize MC в царстві Аїда

Це зараз «Орфей & Еврідіка» — хіт і топова подія. А два роки тому музичні критики винесли такий вердикт творінню Нойза: це фіаско, братан... Раз ідея не зайшла з першого разу, то це ще не привід відмовлятися від неї повністю. Два роки роботи над помилками, і вуаля: Нойз МС трощить чарти з кінця травня. Альбом-гігант включає в себе аж 30 треків, він по-справжньому епічний. Найсвіжішу новинку Іван Алексєєв (якщо хто не в курсі, це справжнє ім'я автора) і привезе в Україну. Фанати, на старт! Квитки на Noize MC вже з'явилися у продажу. У гастрольному графіку значаться поки що три міста: Львів, Харків і столиця, звичайно. Виступ Noize MC в Києві в клубі Stereo Plaza (Стерео Плаза) буде ще й ювілейним: як не як, репер 15 років на сцені!

Noize MC

Як Noize MC надихався музикою 1980-х

Дитячі враження — найсильніші. Роки й алкоголь можуть вимити з пам'яті шкільну програму і правила дорожнього руху, але тільки не назву улюбленої аудіоказки. Іван досі з теплотою згадує вінілову платівку «Бременські музиканти», на якій потім ставив діджейські експерименти: навчався скретчити, використовуючи програвач «Вега ЕП-110».

Приблизно в той же час була створена рок-опера «Орфей і Еврідіка» радянським колективом «Поющие гитары». Саме її й віддали продюсери на розтерзання Нойзу, щоб переробив і адаптував під сучасні реалії. Але по факту від первинної версії залишилося зовсім мало, лише ідея. Хіпхопер тоді ходив під враженням від участі в мюзиклі «Джульєтта і Ромео», створеному Янушем Юзефовичем, де Івану в 2014 році дісталася роль драг-диллера.

Noize MC

Давньогрецький флоу не прокатав

В ідеалі, за словами виконавця, нова постановка повинна була масштабами і духом походити на американський супер-мега-мюзикл «Гамільтон», а форматом — на «Копів у вогні», першу в історії хіпхоперу. Сам Іван, звичайно, виконував роль головного героя, який здійснив подорож у царство Аїда. Задумана як одноразовий перфоманс, «Орфей & Еврідіка» злегка розчарувала: звук нікуди не годився, так і майданчик підвів. В останній момент прем'єру перенесли в приміщення з поганою акустикою, звук відбивався від алюмінієвих стін, а декорації не вдалося правильно розмістити на тісній сцені. Ну що ж, це життя...

Noize MC

Чим порадує Noize MC в Києві 16 грудня 2018

Звичайно, піснями з альбому «Орфей & Еврідіка»! Музичний контент через два роки вдалося переробити приблизно на 50%. Тепер Нойз МС абсолютно задоволений. Як стверждує сам автор, основні проблеми були з версус-баттлом, в якому брали участь Прометей, Спартак, Нарцис і Орфей. Важливо було зберегти гостроту поєдинків і при цьому не відступити від головної ідеї хіпхопери: жодного нецензурного слова! Так що «Орфей & Еврідіка» — дійсно унікальне творіння в світі російського репу, таке треба почути. Ну а заодно у киян з'явиться можливість особисто привітати артиста з ювілеєм: 15 років на сцені, не зменшуючи темпу і не втрачаючи популярності — це чистий рекорд, заради цього теж є сенс купити квиток на Noize MC.

Noize MC

Політична афіша Noize MC — в 2018 без змін

Натхнення радянською культурною спадщиною і навіть спроби каверити пісні Юрія Лози залишилися в далекому минулому. Зараз Нойз відомий на батьківщині як небезпечний реакціонер і шанувальник «київської хунти». Не секрет, що після публічного засудження Іваном анексії Кримського півострова, його концерти в Росії скасовувалися десятками. Причому причини скасування були якимись казково-неправдоподібними. Ті ж виступи, які ще залишалися в гастрольної сітці, могли зупинитися у будь-який момент. Наприклад, варто було хіпхоперу вимовити зі сцени хоч одне слово українською мовою (адже в його репертуарі знамениті забійні «Танці» Олега Скрипки), як адміністрація концертного майданчика вирубала звук або світло. У поточному році зосередившися на роботі над альбомом музикант не стьобав владу і поліцію, як у минулі роки, але, як він сам заявляє: мовчання ще нічого не значить. Альбом випущений, руки в Нойза розв'язані!

Noize MC

Баттлам — ні! Тепер тільки концерти Noize MC

Дійсно, останнім часом складається відчуття, що репер став більш миролюбним. А адже в 2000-х він вважався чи не найбільш агресивним на російській сцені. Однозначно він був найбільш популярним в Інтернеті, та й в офлайні його скажені фрістайли змушували фанатів ридати від щастя. Переломний момент стався під час провалу на версус-баттлі. Іван каже: відтоді — як відрізало, мотивація зникла. І нехай інші думають, що він лише боїться нової невдачі, сам репер вважає витівку з баттлом негідною своєї репутації. Йому вже не треба самостверджуватися за чужий рахунок, опускаючи опонента. Він зробив собі ім'я, він цілих 15 років на вершині популярності, які докази успіху ще потрібні?

Автор: Ирина Пахомова

оцініть статью:

оцінка:0

Рубрики

Топ популярних

читайте також:

коментарії (0):