Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Мерс моделі 104 Truwer їде в Київ на сафарі

Грінпісівців і співчуваючих просимо не турбуватися. Хлопці не збираються палити з волин, так що рідкісні зебри й жирафи не постраждають. Цим двом просто не терпиться показати нам перший спільний альбом під назвою «Сафарі», до якого увійшов і знаменитий трек «Мерс». Презентаційні концерти 104 Truwer відбулися ще восени минулого року, але збірка треків відтоді не втратила свіжості: навпаки, про неї шумить преса і реп-тусовка, вона концептуальна і цікава. А якщо хтось із фанатів російського репу досі не включив «Сафарі» до свого плейлиста, Юрік Четвер з Трувером Саяном допоможуть цьому невдасі знайти шлях до правильної музики. Загалом, всім, хто жадає зустрічі, радимо купити квитки на 104 Truwer в Києві 20 жовтня 2018 року.

Шкільний відмінник Truwer

24-річний Truwer взагалі з'явився в хіп-хопі випадково — можна сказати, «завдяки» трагедії. Якби життя повернулося інакше, він міг би вступити в престижний вуз: хоч гуманітарний, хоч фізико-математичний, адже у хлопця в школі були виключно відмінні оцінки. Мало того, Саян Жимбаєв (як артиста назвали тато з мамою ще до того, як він собі придумав сценічний псевдонім) зовсім не був ботаном: він відвідував спортивну секцію. З шести років він займався дуже мужнім спортом — ходив на карате, був улюбленцем тренера, надією всього клубу. Можливо, кар'єру другого Брюса Лі й вдалося б реалізувати, якби не поєдинок, що сумно закінчився. В спарингу 18-річному Саяну дістався перевершуючий по силі, віку і досвіду супротивник. Результатом стало пошкодження грудної клітки і госпіталізація майже на місяць. В рідну секцію хлопець не повернувся, натомість, лежачи у лікарняній койці, активно слухав 50 Cent (особливо доставляла композиція «Candy shop»), переосмислив життя і твердо вирішив зайнятися музикою.

104 Truwer

Павлодарський дует 104 Truwer

За щасливим збігом обставин, однокласник познайомив Truwer'а з Аділем Жалеловим aka Скріптоніт. Земляки не просто подружилися — вони реально стали як брати. Перебравшись до Москви, Скріптоніт почав переманювати до себе найбільш перспективних павлодарських реперів. Таким шляхом утворилася команда Jillzay, частиною якої став Truwer і ще один цікавий персонаж на ім'я 104.

Три загадкові цифри читаються як «ю-че». Придивіться уважніше, включіть уяву, і «десяточка» перетвориться на букву «ю», ну а четвіркою тільки ледачий не позначав в СМС-ках букву «ч». Це і є ініціали Юріка Четверга — хлопця, що має досить різкий характер і таку ж манеру виконання. Тим не менш, із Саяном він чудово заспівав.

104 Truwer

Афіша 104 Truwer — вже окремо від Jillzay?

А чому б і ні? Сама зграя реперів стверджує, що Jillzay існує як колаборація вільних особистостей (готових, правда, підтримати один одного в будь-який момент), але не як монолітний музичний гурт. Зовні це схоже на творчий чоловічий гуртожиток: вони живуть у приватному будинку в Балашисі, підвал якого обладнаний під студію звукозапису. Процес виробництва нових хітів йде цілодобово і безперервно, тому хлопці практично живуть затворниками, домівку залишають вкрай рідко. Можна собі уявити, що сусіди думають про цю казахстанську «сімейку Адамсів»!

Глава сімейства — Скріптоніт. Його сольний гастрольний графік розписаний так щільно, що спільні з Jillzay концерти туди вже ніяк не впихнути. Та й інші члени команди активно виступають соло. Ось чому 104 і Truwer вирішили замутити невеликий окремий проект: заради виступу дуетом. Правда, в записі альбому «Сафарі» їм допомагав і Скріптоніт (у треках «Сайфер» і «Я знаю, какая ты»), і T-Fest (спільно з ним записана пісня «Пятикратно»).

104 Truwer у Києві: Stereoplaza здригнеться, але встоїть

Загалом, альбом «Сафарі» народжувався в єдиному потужному пориві натхнення — і характер у нього такий же потужний. Якщо київський клуб Stereoplaza, в якому павлодарський дует планує виступати, витримає такий натиск, це буде вже непогано. Заслуга Truwer'а тут — в написанні текстів. Репер зізнається, що лірику для заголовної композиції створив всього за 15 хвилин... от що значить, жирна муза попалася! Музика — це взагалі не по його частині. Зате Ю-Че всім відомий як відмінний бітмейкер: у новому альбомі він свій талант і покаже!

Автор: Ирина Пахомова

оцініть статью:

оцінка:0

Рубрики

Топ популярних

читайте також:

коментарії (0):