Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Glenn Hughes (Гленн Х'юз) — справжній динозавр року

Кожен шанувальник рок-музики знає цього музиканта. Glenn Hughes, дискографія якого складається з альбомів справжніх легенд рок-музики. За свою довгу музичну життя він грав в найкрутіших рок-гуртах.

Гленн Х'юз — Black Sabbath, Glenn Hughes — Deep Purple, і навіть Glenn Hughes — KLF, цей музикант зумів охопити просто неосяжні масштаби музики, працюючи із найрізноманітнішими колективами та виконавцями.

Гленн Хьюз

 

Звідки беруться рокери

 

Х'юз цілком міг стати вченим або спортсменом, але присвятив своє життя служінню мистецтву. Музикою Гленн захоплювався з раннього дитинства, й вже в підлітковому віці, як і личить рокеру, наплювавши на всі умовності і порядки, з головою кинувся у вир дзвінких гітар та барабанів. Разом з тим кинувши школу, вирішивши, що знає про життя досить, в п'ятнадцятирічному віці майбутній супер-стар розпочав кар'єру музиканта в складі одного з місцевих рок-гуртів.

Гленн Хьюз

Втім, юний Гленн продовжив навчання, тільки в музичній сфері, освоївши гру на акустичній гітарі, хлопець перейшов на баси, а далі й зовсім у найкоротші терміни вивчив основи вокалу, й захоплена публіка отримала нового кандидата в рок-кумири.

Досвід першого рок-колективу допоміг майбутньому динозавру світової рок-музики знайти власний шлях у мистецтві. Перейшовши на наступний щабель розвитку, Гленн заодно перейшов і в інший колектив. Якщо перший гурт виконував кавер-версії відомих хітів, то нова команда Trapeze вже грала власні композиції. Більш того, дебютний альбом хлопців отримав досить непогані відгуки й відповідно високі гонорари за гастролі. Trapeze проїхали з концертами всю Британію й дісталися США. Чи знав тоді Гленн Х'юз та товариші, яке майбутнє чекає цього хлопця з гітарою?

Гленн Хьюз

Ми говоримо Гленн Х'юз, маємо на увазі легенди року

 

Х'юз став воістину знаковою фігурою у світовій рок-музиці. Легендарний Стіві Уандер назвав його найбільш вагомим музикантом серед білих. Втім, були в житті Х'юза й темні часи, й темні плями, через втрату голосу та інші проблеми зі здоров'ям він втратив цілий рік. Самі ж означені проблеми були викликані надмірним захопленням артиста наркотиками. І тільки зрозумівши, що краще триматися подалі від усілякої отрути, Гленн повернувся на стезю творчості та натхнення. Ще й так, що навіть записав досить успішний сингл з абсолютно далекими від рок-музики The KLF, а це вже техно-ейсід-хаус. І в новій ролі Х'юз був так само максимально органічний і успішний. Інакше й бути не могло, адже й до знаменитої Deep purple Х'юз приєднався після багаторазових прохань Річі Блекмора і Джона Лорда. І не дивно: Х'юз володіє вокалом не менше віртуозно, ніж гітарою.

Гленн Хьюз

Пізніше його вокал так само скрасив композиції Гері Мура, Phenomena та інших не менш популярних музикантів. Не всі знають, але в 1992-му саме Гленн став янголом-хранителем сольного дебюту колишнього гітариста «Europe» Джона Норума. Інший цікавий факт —Trapeze здобув велику популярність в США, а не в рідній Великобританії, на розігріві у англійських рокерів під час виступів у Штатах навіть виступав колись на початку кар'єри ZZ тор.

 

Гленн Х'юз — 2017

 

Зараз Гленн Х'юз крім музичних терен оволодів і письменницьким ремеслом, чималенька автобіографія музиканта цікава кожному меломану. Назва довга й багатозначна — «Життя, на порозі смерті, переродження рок-зірки: Deep Purple, і після».

Гленн Хьюз

Крім висвітлення творчого шляху Х'юз має намір донести до кожного й власний гіркий досвід невірного трактування свободи, як зізнається сам, він витратив мільйон доларів на наркотики, й упевнено каже, що це була помилка. Свобода — це не самознищення, адже примарна вседозволеність мало не забрала в музиканта його справжню свободу — творчість.

Якщо ви дійсно цінуєте якісну музику, яка пройшла випробування десятиліть, вам напевно сподобається друзяка Гленн Х'юз, концерти якого пройдуть у великих містах України.

Автор: Cloud Konstantin

оцініть статью:

оцінка:0

Рубрики

Топ популярних

читайте також:

коментарії (0):