Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Антон Лірник і вистава «Ну і фрукт ти» в Києві

Вистава «Ну і фрукт ти», історія афери, політика та кохання

Серед численних театральних постановок, які зможе побачити українська публіка, виділяється яскравий перфоменс від Антона Лірника, оригінальна вистава «Ну і фрукт ти». Абсолютно небанальна історія, в якій, здавалося б, простий сюжет розкривається у все більш і більш нових та несподіваних поворотах.

Головний персонаж, навколо якого й крутиться весь сюжет — типовий аферист з провінції, прибув до столиці з тривіальною місією статичного шулера — вилучити з номера в готелі пакет з величезною сумою — два мільйони грошових знаків. Однак йому та його помічнику Жорі заважає таємнича поява не менш таємничої незнайомки Марго. Чи головний герой вистави — саме вона? Розгадати загадку дівчини разом з акторами належить глядачам цього чудового дійства.

Антон Лирник Ну и фрукт ты

Адже в той час, як Бібіков намагається провернути незаконну оборудку з губернатором, фатальна красуня не проти привнести свою лепту в події, в її чарівній голівці рояться власні плани на пакет у сейфі готельного номера. У прекрасної дами занадто багато проблем, вирішити які можна тільки за допомогою дзвінкої монети. І якщо головний герой вирізняється авантюризмом і пристрастю до пригод, то Марго, крім перерахованих вище якостей, має рішучість і відвагу.

Хто ж вона, стриптизерка, студентка, вимагач? Можливо, на це питання відповість губернатор, який прагне відкупиться від законного покарання за сумнівні угоди? Або несподівана гостя Емма Вікторівна, його законна дружина, яка так жадає отримати всі багатства чоловіка й обов'язково заволодіти своєю мрією, губернаторським автомобілем.

Або коридорний готелю Йосип? Свою невгамовну цікавість він схильний видавати ледь не за прагнення пізнання. Цей простий представник готельного робочого класу своїм безцеремонним втручанням так і норовить зруйнувати всі плани героїв вистави. Надміру товариський, але й уважний до деталей, він з'являється завжди у найбільш недоречний момент... і тому кожен раз так вчасно для того, щоб глядач насміявся від душі.

Антон Лирник Ну и фрукт ты

Антон Лірник — ось він, справжній фрукт

Антон Лірник — не тільки талановитий гуморист, шоумен, ведучий, а й музикант, письменник, сценарист і режисер. Для багатьох його ім'я стало невіддільним від проекту з його участю — «Дует імені Чехова», Антон Лірник безперечно знайомий вам і завдяки шоу «Камеді клаб». Однак талант митця набагато ширший, він невпинно відкриває його численним шанувальникам своєї творчості. Саме його ключова роль у виставі дозволить подивитися на «фруктову» історію Олександра Коровкіна з дещо іншого боку. Не пропустіть цю можливість, подивіться справжній вибух гумору та іронії. Кожен знайде щось своє в цій дивній історії, ви зможете й посміятися над халепами головних героїв, і знайти привід для роздумів.

Антон Лирник Ну и фрукт ты

Букет приголомшливих акторів у гонитві за мільйонами, на очах глядачів пройдуть не тільки меркантильні цілі героїв, хвацько закручені життєві перипетії, але й справжня історія кохання. Це незбагненне та непідвладне часу відчуття буквально зненацька накриває з головою учасників комедії. Бібіков, потрапивши в безглузду пастку самої долі, з віртуозною хитрістю намагається викрутитися зі, здавалося б, безвихідних ситуацій.

Антон Лірник, дует імені Чехова та інші

Автором сценарію до вистави став знаменитий Олександр Коровкін, його перу належать такі хіти, як «Марш Турецького», «Бідна Настя» та інші телесеріали, що полюбилися глядачам. Стиль майстра трактується як «бедрум фарс», кращий зразок театральної класики, перевірений часом і незмінним успіхом у глядачів, з неймовірною динамікою дій і сценами, що переходять у наступний сюжет.

Антон Лирник Ну и фрукт ты

На сцені в цей дивовижний вечір виблискуватимуть справжні діаманти театру та кіно. Крім Антона Лірника підкорювати шанувальників театру буде Олександр Стекольников, відомий глядачам за такими серіалами й фільмами, як «Універ», «Чужий район 3», «Дорожній патруль», «Тульський Токарєв» та інших. Цікаво, що в серіалах «Морські дияволи 5» і «Відрив» він грав ув'язнених. У новій виставі він відчайдушно намагається уникнути неприємного повороту долі.

На овації від вас у цей вечір розраховує й Дмитро Аверін, ведучий програми «Ананаси в шампанському», зірка «Распутіна», «Спайдера», «Соньки-Золотої ручки», «Вулиць Розбитих Ліхтарів», та інших кіно- і телепроектів. До речі, в гоголівському «Ревізорі» він грає Хлестакова. Зустрічайте на сцені також яскраву й харизматичну Олену Борщеву, яка перевернула стандарти образу шоугерлз, учасницю команди КВК «Збірна П'ятигорська», неймовірно популярного «Камеді Вумен». Розбавить чоловічу компанію на сцені й Марина Доможирова, яка багатьом запам'яталася по скетч-шоу «Анекдоти», а ще блискуче зіграла в одному з відеокліпів скандального Сергія Шнурова.

Вистава «Ну і фрукт ти» сучасна, динамічна, її гумор далекий від вульгарності й примітивних шаблонів, а тому ви з користю проведете час і отримаєте багато вражень, побачите й почуєте вибухові жарти, неймовірні історії. Затишний і чарівний вечір, проведений з героями історії Олександра Коровкіна у виконанні Антона Лірника та команди, підніме вам настрій і запам'ятається надовго.

Автор: Cloud Konstantin

оцініть статью:

оцінка:0

Рубрики

Топ популярних

читайте також:

коментарії (0):