Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

Тіма Білоруських

Згорнути >

Тіма Білоруських народився в 1998 році в Мінську. Пристрасть до музики проявлялася  у Тимофія з ранніх років, але, на жаль, батьки не розділили інтересів юного артиста і віддали його до футбольної школи. Тіма ріс дуже активною дитиною і, незважаючи на те, що більшу частину часу приділяв спортивним заняттям, він встигав з усіх предметів. Тіма брав участь в шкільній самодіяльності, спортивних заходах і благодійних акціях. Після закінчення середньої школи, між іншим з відмінним атестатом, хлопець забрав документи і вступив до Економічного коледжу.

 

Шанс на успіх

Саме в період навчання в коледжі Тімі випадає щасливий квиток: на той момент в клубі Re: Public (Репаблік) проводився відбір учасників для першого білоруського реп-лейбла Kaufman Label (Кауфмен Лейбл). Цей проект допомагав початківцям виконавцям реалізуватися і відкрити дорогу в світ творчості. Після 8-годинного прослуховування оголосили трьох переможців, одним, з яких став Тіма Білоруських і це не дивно: в хлопцеві складно не розгледіти перспективу. Так в біографії молодого виконавця з'являється професійна музика. Білоруських старанно трудиться над кожною піснею в надії, що новий трек неодмінно стане хітом і очолить перші рядки музичних чартів.

Народження поп-зірки

Популярності він досяг навесні 2018 роки після появи в мережі треку «Мокрі кроси», який потрапив в ТОП-5 Apple Music. Після того, як про талановитого артиста дізналася більша частина СНД, Білоруських вирішив не упускати шанс і створив власний Мерч, так що тепер шанувальники його творчості можуть купити одяг з символікою реп-виконавця. Дебютний сольний концерт Тіми відбувся 20 жовтня 2018 у рідному місті артиста, в клубі Re: Public (Репаблик). Тоді він презентував свій перший альбом, всі квитки на концерт були продані вже в перший тиждень. Цей успіх став поштовхом для організації подальших концертів. До цього дня Тіма Білоруських не перестає дивувати своїм талантом, простотою і щирістю!

Концерти Тими Білоруських в 2019 році

На самому початку року музикант випустив перший студійник — «Твій перший диск — моя касета», куди увійшли всі хіти, крім, чомусь, безсумнівного блокбастера «Незабудки». До слова, ця пісня напевно стане гімном всіх випускників найближчого десятиліття. Також плануються концерти Тими Білоруських в Києві. Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнаватися про гастролі юної зірки в Україну в числі перших.