Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Жіночий Квартал — квитки на виступи Жіночого Кварталу в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

Жіночий Квартал — квитки на виступи Жіночого Кварталу в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Згорнути >

Кравець і її «Жіночий квартал»

Їх вже можна називати президентської свитою, проте жінки коміки — поза політикою. З 6-го жовтня команда досвідчених дівчат втілила проект в жанрі, де традиційно правлять коміки чоловіки. (досвідчених в позитивному сенсі :) ). З першої ж передачі стало зрозуміло, що «Жіночий квартал» — актуальне і своєчасне шоу, тому успіх на кілька років вперед забезпечений. Благо, територія жіночого гумору довгий час залишалася ніким не окученной, тому сюжетів вистачить на довгі роки. Нам же залишається купити квиток на «Жіночий квартал» і поглянути на світ очима жінок. Щоб не пропускати виступи колективу, яким керує Олена Кравець, і дізнаватися про майбутні концерти в числі перших, підписуйтесь на нашу розсилку.

Проект під Кравець

Очевидно, що «Жіночий квартал» створений «на потужностях» «Вечірнього кварталу», але обличчя шоу визначає Олена Кравець. Можливо, у шоувумен виникли нові ідеї, які для «Вечірнього» вважаються неформатом. З огляду на той факт, що жінок-коміків в Україні до образливого мало (Куди вони діваються після «Ліги Сміху»? Заміж виходять?) :), подібний проект рано чи пізно повинен був виникнути. Приємно, що саме «квартальники» взялися за цю нелегку, але перспективну справу. Успіх гарантований, тим більше компанію Кравець складають найяскравіші, розумні і талановиті дівчата Києва, а може і всієї України. Приходьте на концерт і переконайтеся в цьому самі. Нагадаємо, що замовлення квитків на «Жіночий квартал» можна зробити онлайн.

Склад «Жіночого кварталу»

Всупереч очікуванням, кістяк шоу складають зовсім не артисти «Кварталу 95». З «квартальщиків» тут Олена Кравець, Ольга Кіяшко-Жуковцова, Анастасія Оруджева і Тетяна Песик — всі вони так чи інакше причетні до колишніх проектам «імперії гумору», як ще називають «Квартал» глядачі та артисти. Їм компанію становить десант з ТВ-шоу «Голос країни»: Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. «Вокальна група» посилена Вірою Кекелія, учасницею відбору на «Євробачення 2019». Решта дівчат з театрального середовища:

  • Анастасія Євтушенко;
  • Анастасія Коротка;
  • Ірина Сопонару;
  • Валерія Товстолес;
  • Катерина Нікітіна;
  • Олександра Машлятіна.

 

По наявності «голосів» можна здогадатися, що шоу носить музичний характер. Після перших телеефірів «Жіночий квартал» відправився «в поля». «Живий» контакт із глядачами просто необхідний будь-якому гумористичному шоу, тому що в жанрі гумору успішність жартів неможливо прогнозувати заздалегідь.

Афіша концертів «Жіночого кварталу» на 2019 рік

Поки що «Жіночий квартал» не відлучається з Києва далеко. Воно і зрозуміло — сезон, але його гостра фаза добігає кінця, тому можна очікувати шоу в інших містах України, а також за кордоном. Поки що відомо про гастролі колективу містами Західної України у червні. Напевно «ЖК» відвідає Одесу. Але станеться це в розпал курортного сезону. А восени Олена Кравець співтовариші очікувано дасть концерт в Туреччині перед нашими відпочиваючими. Докладніший гастрольний графік стане відомий пізніше, тому підписуйтесь на нашу розсилку, щоб нічого не пропустити.